Chopard Wish – most szerezd meg verhetetlen áron!

Vannak olyan, soha vissza nem térő lehetőségek, amikor egy parfümöt rendkívül jó áron lehet beszerezni – persze az ésszerűség keretein belül, mert már tudjuk, hogy ha valami gyanúsan olcsó, az igaz sem lehet. A Notino.hu oldalon épp a minap bukkantam rá egy nagyon jó kis ajánlatra: a Chopard Wish parfümből tartanak kiárusítást, és kivételesen jó áron lehet hozzájutni (75 ml edp 6000 Ft körül). És hogy miért éri meg?

chopard wish

Mert a Wish az Angel után a másik legnépszerűbb gourmand parfüm, a mai édes-vaníliás parfümök ősanyja. A Chopard ékszermárka ikonikus darabja a Wish, amely ékkőként ragyog a márka kínálatában. A 90-es években megszokott komplexitás és összetettség jellemzi, melyből végül egy karamell édességű orientális illat kel életre. Titka, hogy egyszerre krémes (tej, toffee, tonka, vanília) puha (szantál, rózsafa), édes (méz, karamell, kókusz, eper) és nőiesen virágos (ibolya, magnólia, narancsvirág, lonc). Az Angelnél sokkal gyümölcsösebb, puhább és édesebb, hiányzik belőle az Angel dög-faktora, így azok számára is vonzó lehet, akik nem szeretik az Angelben a tolakodóbb, fűszeresebb akkordokat.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter