Beauty-percek: Eisenberg Excellence szemkörnyékápoló gél

Gondolom ti is szkeptikusak lennétek, ha egy 34.000 Ft-os szemkörnyékápoló gél-krém kerülne a kezetekbe, hogy mégis mit tud ez a krém ennyiért?! Nyugi, én is az voltam, egészen addig, amíg nem kezdtem el használni az Eisenberg Excellence Soin Sublimateur szemkörnyékápolóját.

Ebben a posztban olvashattatok már az Eisenberg innovatív technológiájáról, amelyet minden egyes arc/testápoló termékükbe beépítenek, nevezetesen a Trio-Molecular formula, amelynek lényege a bőrre kifejtett hármas hatás (regenerálás, energetizálás, oxigénnel dúsítás). Nézzük, hogy a Soin Sublimateur kapcsán hogy szól az ígéret:

“Ez a rendkívül hatékony krém-gél kezeli a szem kontúrját, és frissességet és kényelmet biztosít már az első használattól. A Trio-Molecular® formula kombinálva az öregedésgátló peptidekkel azonnal simábbá és sűrűbbé teszi a bőr textúráját, míg a Tetrapeptid és a Faex kivonatból álló, célzottan ható komplex formula láthatóan csökkenti a sötét karikákat és a szem környéki duzzanatokat.”

Nem gondoltam volna, hogy valaha megtapasztalom, de az üres ígéretnek tűnő ajánlás szó szerint igaz és megtapasztalható! Mivel nem vagyok mai lány (40, ha még valaki nem értesült volna róla :), vannak sötét karikáim (helló anyaság, kialvatlanság), és vannak szemkörnyéki duzzanatok is (helló korán kelés). Szóval van mit tuningolni rajtam. Álmaimban nem gondoltam volna, hogy pusztán egy krém képes lesz ezt optikailag korrigálni 😀

Mert úgy néz ki a helyzet, hogy reggel félkómásan és este hulla fáradtan sem hagynám ki a szépségápolási rutinomat, s az alapos tisztítás után jöhetnek a felturbózó cuccok, mint például ez a szemkörnyékápoló. Egy pumpa az ujjamra, s a krém bőségesen elég mindkét szemem alá. Valóban gél-krém állagú, azonnal felszívódó, de azért én 1-2 percig óvatos szemmasszázst alkalmazok addig, amíg tényleg be nem szívódik. S azután tadaam, szinte azonnal látható a csoda! Nem tudom jobb szóval leírni, szinte azonnal tömörebb, feszesebb, ragyogóbb lesz a bőröm, láthatóan feltöltődnek a kis ráncok, a bőr összehúzódik. Különösen nappal látványos, mert igazából a krém titka az, hogy amíg a krém dolgozik, addig tart a hatása, szóval nem szabad magunkat azzal áltatni, hogy ha abbahagyjuk a használatát, akkor a hatás maradandó. De nem is gondoltam, hogy ez így lenne. 30 ml-s kiszerelés, jó pár hónapig garantáltan kitart, s cserébe minden nap friss, üde tekintettel kezdhetjük meg a napot. Jó pár éve használtam egy Chanel szemkörnyékápolót, na az volt ugyanilyen üdvözítő hatással a szemkörnyéki bőrre. Kényelmes, higiénikus pumpás kivitel, bár gondolom az utolsó cseppeket majd úgy kell kikanalazni belőle, de még mindig jobb, mint ami bele kell nyúlkálni.

Abszolút ajánlom, főleg azoknak, akiknek valóban vannak karikáik, duzzanataik. A Notino.hu oldalon beszerezhető, most ingyen kiszállítással, és 3 ajándék termékmintával.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter