Eisenberg Love Affair for Women & Men

Pár hónapja olvashattatok egy különleges márkáról a blogon: bemutatkozott az Eisenberg Paris, többek között az ikonikus Back to Paris-t és három arc-testápoló terméküket ismerhettétek meg ebben a posztban.  Bátran kijelenthetem – miután hónapokig használtam a testfeszesítő kezelésüket, valamint a hidratáló-regeneráló arckrémjüket – , hogy minden cseppjük megéri az árát. Tudom, hogy messze többe kerülnek, mint egy hagyományos drogériai termék, de nem is azt a színvonalat képviselik. Tudjátok, egy bizonyos kor után (haha) nagyon nem mindegy, hogy mit ken az ember lánya magára, ha tényleg hatásos terméket keres. A posztban olvasható regeneráló hidratáló fantasztikus, több havi használat után valóban ragyogóbb, élettel telibb, ragyogóbb a bőröm, és valójában soha nem látott szépségű, minimális bőrhibákkal. Nekem bevált! Így örömmel mazsolázok a termékek között a Notino.hu oldalon, számos termék került fel a kívánságlistámra. A Back to Paris után nagyon kíváncsi voltam a Love Affair parfümpárosra, mert a lesírások alapján (virágos-fás-pézsmás) épp az én ízlésemnek való, úgyhogy belevetettem magam a tesztelésbe!

Úgy hozta a sors, hogy épp egy kedves nőismerősömmel voltam, amikor kicsomagoltam a dobozból a parfümöt, s rögtön lemérhettem az illat által kiváltott reakciókat. Embert még így nem láttam megbabonázva illat által 😀 De ne rohanjunk előre, nézzük, milyen illatra számíthatunk a leírás alapján:

“A Love Affair egy szerelmes történetet mesél el, parfümfelhőbe foglalva a a lenyűgöző virágos és érzéki fás jegyek forgását. Egy olfaktív kompozíció, amely kiemeli ennek erőteljes ám észrevétlen érzetét, egy tiszta szenvedélyről suttog, az élvezetekkel teli szerelmi affér kalandjáról.”

Remek illatpáros, amely csodásan hozza azt a feelinget, amelyre született. Szuper érzéki, csábításra biztató illatok, erős, domináns fás alapokkal, amelyek csupa izgató jegyekkel vannak körülvéve. A női Love Affair egyszerre romantikus és femme fatale nőt testesít meg. Imádom, hogy ilyen intenzív és élénk a fás (szantál) jegy benne. Púderes, száraz és forró illat, amelyben a pézsma végre kitombolhatja magát. A fejjegyben lévő fehér virágok felütése szinte hívogatóan kacér, s ahogy körülölelik a púderes, meleg jegyek, kétségünk sem lesz afelől, hogy ez a szerelmi kaland mivel fog végződni. Izgalmas a fekete ribizlis felütés a teával, izgatja az orrot, hogy mégis mi kacsint ki ebből a száraz puhaságból. Imádni való ez a kettősség benne. Az alapjegyben lévő heliotrope gyakran nagyon fojtogató tud lenni, de itt remekül összefonódik a virágos-fás-púderes jegyekkel, finom krémes árnyalatot kölcsönöz neki. Tartóssága/hatósugara közepes, lehetne kissé erőteljesebb is, de aki szereti, ha az illata nem harsány, hanem testközeli és buja, annak telitalálat ez az illat!

Ha szeretem a női Love Affair-t, akkor a férfi változatáért egyszerűen rajongok. Első felütésre a két illat DNS-e teljesen ugyanaz, ellenben a Love Affair for Men-ben a fás akkord dominánsabb, élénkebb, s a rózsa is nagyobb szerepet kapott a kompozícióban. Édeskés, aranyló ámbra dobja fel a púderes-fás alapokat. Elegáns, szenvedélyes, az a fajta illat, amelyet karakteres férfiak tudnak igazán jól viselni. Az pedig maga a gyönyörűség és összhang, ha egy szerelmespár hordja ezt a két illatot. Egyébként a férfi változatot olyan hölgyek is bátran használhatják, akik erőteljesebb hatásra vágynak.

Összetevők: fehér virágok, fekete ribizli, rózsabors, tea, ibolya, jázmin, rózsa, ámbra, pézsma, szantálfa, heliotrope

Továbbra is odavagyok a designért, nagyon bejön ez a stílus! S hogy a történet kerek legyen, az ismerősöm egyből beleszeretett az illatba, s amíg nem sikerült beszereznie egy üveggel, csak az foglalkoztatta, hogy mikor tudja végre viselni. S jól tette, hogy beszerezte, mert kifejezetten jól áll neki az illat, és a beszámolója alapján nem győzi bezsebelni a dicséreteket.

Adjatok egy esélyt ennek a parfümpárosnak, tényleg izgalmas, egyedi illatot kaptok szerintem jó ár/érték arányban. A 30 ml-s változat most például 16.000 Ft a Notino.hu oldalon, katt a linkre!

Itt pedig az Eisenberg  szemkörnyékápoló gél-krémről olvashattok bővebben!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter