Antonio Banderas parfümök

Nagyon sokáig nem igazán tudtam hova tenni, hogy José Antonio Domínguez Banderas, a legjobbképűbb latino színész saját parfümmárkával jelentkezett. Hogy is mondjam, Antonio számomra nem celeb, és nem is igazán hollywoody színész, mert valljuk be, nem lett egy Tom Cruise belőle, nem tudott kitörni ebből a latino szerepből sosem. Félre ne értsetek, szeretem Antonio-t, állati jóképű (volt), jó filmekben (is) játszott, de valahogy mindig elmaradt az a nagy robbanás, amitől igazi A-listát sztár lehetett volna belőle. Mégis látott abban fantáziát, hogy szinte férfiként elsőnek parfümmárkát indítson.  Több, mint 20 éve jelent meg a Diavolo férfiparfüm, mellyel ha nem is tarolt, de elindulhatott az úton, s ma már 67(!) parfüm kapható a neve alatt, női és férfi egyaránt. De mielőtt belecsapunk, nézzétek meg legújabb parfümjének, a Power of Seduction kisfilmjét, melyben egyértelműen James Bond szerepére gyúr 🙂

Üdítően bájos kisfilm, habár Antonio szemmel láthatóan nem fiatalodik, mindenesetre végre nem egy bugyuta parfümreklám, hanem van benne egy kis élet.

Antonio Banderas neve alatt 4 parfümvonal jelent meg: Diavolo, Seduction, Secret és Spirit. Kétségívül a Seduction vonal futott be, melyet a jól sikerült Secret követ. A The Golden Secret az egyik legnépszerűbb illata a fiatalos korosztályban, mondhatnánk, hogy a 1 Million farvizén evezett be a slágerlisták élére, kétség kívül hasonló karakterekkel bír, mint a hype-olt kortárs. A Blue Seduction az a fajta bármikor viselhető férfi illat, amely bár óvatos játékos, de minden élethelyzetben megállja a helyét: friss, dinamikus, férfias. A Spirit for Men a lehengerlő, magabiztos férfi illata, sokan tipikus “macsó” illatnak tartják, igazi orientális-friss-fűszeres illat, kellő mélységgel és komolysággal.

Az évek során szépen lassan párt találtak a férfi illatok, s a legtöbb kapott női megfelelőt is, így született meg a Her Golden Secret, a Spirit for Woman és a Blue Seduction for her. A Her Golden Secret virágos-orientális illat, benne klasszikus felhangú fás jegyek, nőies virágos akkordok és izgalmas gyümölcsös jegyek. Hozzá kell tenni, hogy az AB illatok igen jó áron beszerezhetőek, például a népszerű Her Golden Secret parfümből 80 ml 5800 Ft körül van, azért ez több, mint baráti, nem?



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter