Beauty-percek: Artdeco Savanna Spirit kollekció

Hozzánk legközelebb egy Müller parfüméria van, így évek óta a legtöbbször itt van módom beauty termékeket próbálgatni, vásárolni. Az Artdeco pult mindig hívogatóan gusztusos, így sosem hagynám ki, hogy végigböngésszem a kínálatukat. Szimpatikus, hogy a kis 4-es boxokba én tudom összeválogatni a nekem tetsző szemhéjfestékeket, pirosítókat, bár kicsit sokallom érte néha az árát, de hosszú távon sokkal jobb egy olyan válogatás, amelynek tuti minden színét el tudom használni, mint egy olyan paletta, amelyből csak 2-4 színt használok el. Számomra az Artdeco a Bronzosító, így csupa nagybetűvel. Kipróbáltam számtalan bronzosítót, de a tavalyi kollekcióból való giga méretű bronzosító lett a legnagyobb kedvencem. Tökéletesen passzolt a bőrömhöz, és ami miatt imádom, hogy lerobbanthatatlan, tényleg nap végéig is kitart, és ezt számos nagy nevű cég bronzere nem mondhatja el magáról (szomorú). Mindegy, teljesen boldog vagyok az Artdeco bronzeremmel, bár a tényleg napi használattól (vagy mert béna vagyok), a bronzer fedelének záró része eltörött, így csak otthon használom, nem cipelem magammal (de őt nem is kell).

Mivel ennyire bejött a tavaly nyári kollekció, tűkön ültem, hogy kipróbálhassam az ideit is, amely Savanna Spirit néven robbant be nyár elején. Nézzük, mit ígér:

“Magával ragadó, dinamikus és erőteljes – ez jellemzi az Artdeco új bronzosító kollekcióját, a Savanna Spiritet, amit Afrika lenyűgöző szépsége inspirált. A kollekcióban visszaköszön a kontinens sokszínűsége és egyedisége, az erős közösségek és a természet közelisége. A hagyományos minták és szimbólumok keverednek a modern, letisztult designnal. A lágy színek és visszafogott földszínek a szavannát idézik meg, miközben megjeleníti a barack és rózsa friss árnyalatait egyaránt.”

A Savanna Spirit kollekció ikonikus darabja a bronzosító pirosító, amely 3 árnyalatot foglal magába: középen egy rózsás pirosító, kívül pedig egy sötétebb és egy világosabb bronzosító. Trükkösen kell használni, mert ha csak úgy belemaszatolunk, akkor könnyen bohócsmink lehet a végeredmény (nekem sikerült is elsőre), szóval én a bronzosító ecsetemmel finoman a legsötétebb színnel mélyítettem az arccsontomnál, a világosabbal finoman bronzosítottam az arcom szélein és a pirosítóval halványan az arccsontokat színeztem üdévé. Azt hittem, hogy ez a hármas felosztás nekem mennyire beválik majd, de sajnos nem lett annyira kedvenc, mint a sima bronzosító, mondhatnám, hogy picit macerásabb. Egyébként hozza a megszokott minőséget azzal nincs baj. Viszont valószínűleg újratölthető, cserélhető a tok, mert kicsit kotyog benne maga a bronzosító, ebből adódhatnak később balesetek, szóval csak óvatosan. A nyitózárja sem túl szerencsés, én már látom, hogy el fogom törni. Nálam kevésbé bénák talán tudnak rá vigyázni.

A kollekcióból az abszolút kedvencem a Calligraphy Dip szemhéjtusok. Anyám, ez a TUS nagybetűvel. Az ecset számomra tökéletes, én pont ezt a hosszú, hajlékony, vékonyított ecsetet szeretem, tényleg már-már művészi szinten lehet vele szemet kihúzni. A két szín is bomba jó: a barna nagyon sötétbarna és matt, istenien illik ebbe a Szavanna feelingbe, különben is és mostanában sokkal jobban szeretek barna tust használni, kevésbé éles összhatású, lágyabb vonásokat eredményez. A sötétkék árnyalat pedig egyenesen szerelem…már-már feketébe hajlik, és csillog! Csoda! Iszonyúan szép, bármilyen színnel simán összepárosítható, amúgy is most a kék sminknél nincs trendibb. Mindkét tus brutál tartós, nem maszatolódik el, este sminklemosóval lehet lemosni. Abszolút ajánlom. Ami fontos: használat előtt fel kell rázni!

 

A kollekció része még a Hydra Care ajakrúzs, négy árnyalatban. A rúzsok közepén egy hialuronsavat tartalmazó sáv van, így egyszerre ápol és színez. Sajnos nem tudtam kipróbálni őket, de szemeztem velük. Szintén a kollekció égisze alatt jelent meg az All in One vízálló szempillaspirál valamint a Lip Brillance Savanna Spirit ajakfény is.

Az Artdeco.com oldalon tudtok a márka kínálatából böngészni, egyébként meg a nagyobb parfümériákban (Müller, Douglas, Marionnaud) tudtok Artdeco termékeket vásárolni.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter