Van Cleef & Arpels különleges parfümkollekció

Fájdalmasan kevés szó esik a híres ékszercég, a Van Cleef & Arpels parfümjeiről, pedig ár/érték arányban kifejezetten jó darabnak számítanak. Az exkluzív ékszereket gyártó cég 1896 óta a gazdagok kedvelt márkája, hiszen ékszereik rendkívül szépek és természetesen baromi drágák. 1976-ban a First parfümmel indították el parfümvonalukat, amely viszont meglepően olcsó, de tényleg. 6000 Ft-tól már kapható Van Cleef & Arpels parfüm, amelyeknek szinte mindegyik üvege felér egy műalkotással, nem csoda, hiszen a márka nem tudja meghazudtolni önmagát. A First mai napig kapható, s a márka parfümkínálata kiegészült jó pár vonallal, mint a Feerie, az Oriens vagy Reve. Ikonikus férfiillatnak számít a Midnight in Paris, egy erőteljes, de ugyanakkor harmonikus bőrös illat, édeskés fűszeres felhangokkal, gyakran hölgyek is használják. 2009-ben betört a márka a niche szekcióba, s megjelentette a Collection Extraordinaire kollekcióját, amelyben egy-egy illatjegy köré épült, valóban különleges és egyedi kompozíciót mutatnak be.

Ha van valami, amit érdemes gyűjteni, akkor az az Extraordinaire sorozat a Van Cleef-től! Az ember a pénzéért valóban egyedülálló, luxust idéző illatokat kap, amelyek nem jönnek vissza az utcán. Sok kedvencem van közülük, nehéz is választani, legszívesebben az Ambre Imperialt használom, amely egy meleg, érzéki, aranyló és balzsamos ámbra krémes tonkababbal és vaníliával. Másik kedvencem az Orchidee Vanille, amelyben az étcsokoládé, az orchidea és a vaníliás cukor aromája keveredik púderes, mandulás puha jegyekkel. A Precious Oud-ot sokan Tom Ford legendás Black Orchid-jához hasonlítják, tény és való, hogy hasonlóan komfortos, izzóan érzéki oud illatról beszélhetünk. Idén jelent meg a Rose Rouge, amelyet a virágok királynője ihletett. Izgatottan várom!

A Notino.hu oldalon lehet mazsolázni a Van Cleef & Arpels Extraordinaire parfümök között, érdemes kipróbálni őket!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter