Beauty-percek: Lush nyári újdonságok

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én minden hónap végén (29. körül) alig várom, hogy megtudhassam, milyen új őrült vagy éppen zseniális újdonságokat vezet be a Lush #lushlabs név alatt. Imádom ezt a pörgést, hogy minden hónapban egy sereg újdonságot lehet kipróbálni, amelyek aztán vagy nagy kedvencek lesznek, vagy nem kap rá a nagyközönség.

Például egy hónapja érkeztek meg a csomagolás nélküli alapozók, amelyeket a kozmetikumokért rajongó közönség kétkedve fogadott, hogy mégis miben lehet tárolni, hogyan fed, stb. Azt hiszem, az mindenkit meggyőz, hogy 40 árnyalat közül lehet választani, így tuti, hogy megtalálod a neked való színt, s közepesen fedő, kókuszolaj alapú alapozó full vegán. De itt egy kedvcsináló videó róla:

Egyébként egy helyes kis kartondobozban kapod, szóval van miben tartani:) Én még sajnos nem próbáltam, de nagyon szeretném kipróbálni, mert örökös “tökéletes alapozó” keresésben vagyok.

Ami viszont az egész családot elkápráztatta, az a #bathart! 1989 óta kínál fürdőbombát a Lush, mondhatjuk, hogy ez az egyik slágertermékük. Mi is odáig vagyunk értük, én pedig a habfürdőkért, szappanokért és tusfürdőkért rajongok. Nos, a mostani bath art tényleg igazi művészeti élményt nyújt! Az Intergalactic gigantikus fürdőbombája elképesztően színes fürdőzést nyújt, friss grapefruitolaj, menta és vetiver illatával pedig totál felfrissít.

A gyerekem egyöntetűen odavan a színes ecset habfürdőért, amivel nem csak habot lehet csinálni, hanem habot festeni is. Többször felhasználható, egy ecset jó pár alkalommal kitart, szóval már csak azt kell eldönteni, hogy melyik illatot/színt szeretnéd. Nagyon friss a kék Mint Bubble Brush, élénkítő a sárga Lemon Bubble Brush és csajos a rózsaszín Candy Bubble Brush.

Nálam abszolút favorit a spinner/forgó formájú Pink Petitgrain habfürdő. Nagyon egyszerűen elég csak a vízsugár alá tartani, azonnal élvezhetjük az illatos habokat, és végtelen sokáig elég egy pörgő. Petitgrain (keserű narancs) illatú, friss és élénk. Ha körülnéztek a Lushlab válogatásban, vagányabbnál vagányabb újdonságokat találhattok, ide kattintva.

Pár napja csíptem el a Lush Instagram oldalán, hogy limitált mennyiségben, exkluzív tusfürdők érkeztek a Lush online üzletébe, és gyerekek Karma tusfürdő is, juppii! <3 Csak online megvásárolható darabok, amelyek nagy, 275 g-os kiszerelésben kaphatóak, olyan illatokban, mint Karma, Flying Fox, Sultana, American Cream, Calacas, Grass és Avocado Wash. Ha megteheted, akkor most csapj le rájuk, mert igazi ritkaságok, én biztos, hogy berendelek a Karma tusfürdőből, hiszen az az egyik signature illatom. Itt mazsolázhattok közülük. 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter