Beauty-percek: a szezon kedvencei

Itt az ideje a számvetésnek, és összegyűjteni azokat a beauty-termékeket, melyek a kedvenceinkké váltak a 2015-ös őszi-téli szezonban.

2016-01-02 14.27.03
No filter, csak nappali szórt fény…

Bár Parfümblog vagyunk, és mindenünk az illat/parfüm, nem mehetünk el szó nélkül a jó beauty-termékek mellett, előszeretettel próbálgatjuk ki őket, de gondolom ezzel sok nő van így. Sok izgalmas darabbal találkoztunk, mégis csak 5 termék az, amelyet szívesen beválogattunk a szezon kedvenceibe, lássuk is őket!

Ki ne lenne oda egy By Terry darabért. Én úgy vagyok vele, hogy jöhet bármi, de komolyan! By Terry termékben még nem csalódtam, és a legújabb ecsetes alapozóját egyenesen imádom! Itt olvashattatok bővebben a Game of Light kollekcióról is.

A Shiseido legújabb illatának, az Everbloomnak a bemutatóján ismertem meg igazán a márka sminkoldalát is (holott az a híresebb, de én ugye elvakultan csak a parfümök…), és teljesen odavoltam az új darabokért. Nagy volt a verseny aközött, hogy a rúzs, a szempillaspirál vagy e mesés pirosító-kontúrozó kerüljön-e be a kedvencek közé, végül az utóbbi nyert, mert az én néha meggyötört “kialvatlankisgyerekesanyuka” arcommal csodát művel. Bővebben itt olvashattok a Shiseido-ról.

Na, mi az, ami minden anyukának kell? Idő! Azt pedig szűken mérik. És nincs idő a lepattogzott körömlakkokra sem, sőt, arra sincs idő, hogy kéthetente manikűröshöz járjak – haha, jó vicc -, így a Jóisten áldja meg a Sally Hansent, hogy feltalálta az otthoni géllakkozást, amihez még csak lámpa sem kell, ez pedig a Miracle Gel. A kedvencem a Redgy és a Birthday Suit árnyalatok, ezek valóban gyönyörű géllakk hatásúak és tartósak, legalább egy hétig kitartanak. Gyönyörű a Red Eye árnyalat is, de az valamiért az én körmömről hamar lekopik. Sebaj, az előbbi kettővel vígan elvagyok egy darabig.

Sokszor olvashattatok már az Isadora termékekről a blogon, odavagyok értük, sok terméküket használom. Ez a csodás 62 Highlands paletta igazi jolly joker, pont az én színeimhez illik, nagyon szeretem. Az Isadora termékekről itt olvashattatok bővebben.

Amióta kislányom már nagyobb és nem mindig engedi, hogy puszilgassam, előszeretettel használok többször rúzst, mert nagyon feldobja a napom, valahogy sikkesebbnek érzem magam tőle. A Max Factor Lipfinity rúzsa már csak azért is nagy kedvenc, mert észrevétlenül van fent az ajkamon, tartós, és ez a csillogó bordó árnyalat nagyon különleges. Ami végül épp hogy lemaradt a kedvenc öt listáról, az a Max Factor Velvet Volume, melyet gyakorlatilag a megjelenése óta használok, és már a második darabot fogyasztom belőle: két rétegben feltéve szép, dús és ívelt pillákat csinál, és ami a lényeg: nem maszatolódik, nem potyog, nagyon bevált nekem.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter