Aerin Lauder – amikor a tehetség családban marad

Sokszor gondolkodom el azon, hogy ha az embernek elegendő pénze van, akkor garantált-e a siker, ha belefog valamibe. Természetesen nem, éppen ezért hessegetem el a kisördögöt a fülemtől, amikor gazdag csemeték játszadozását figyelem a parfümvilágban, mert aztán végül mindig utat tör a tehetség, amely a családban már egyszer bizonyított. Ilyen tehetség Romano Ricci, vagy éppen Kilian Hennessy, és Estée Lauder unokája, Aerin Lauder is, aki saját parfümvonalat álmodott meg, mely hatalmas siker lett, okkal!

Aerin Lauder
Aerin Lauder

A gyönyörű, fiatal Aerin Lauder remek stílusérzékkel van megáldva, elég csak egy pillantást vetni a nemes egyszerűséggel Aerin-re keresztelt márkájának oldalára, parfümvonala pedig úgy ahogy van, zseniális. Kivételesen mi magyarok sem  maradunk ki a jóból, hiszen a magyarországi Estée Lauder shopokban kipróbálhatjuk a kollekció darabjait, melyek csodásan metszett, stílusos üvegekben mutatják meg azt, milyen is egy virágoskert illata. Én végigszaglásztam őket pár hónapja, és komolyan mondom, hogy nem tudok kedvencet mondani, mert mindegyik az, sajnos… Úgyhogy lottózom ezerrel, hogy beszerezhessem mind!

aerin-fragrance-collection

Az Aerin parfümkollekció darabjai:

Amber Musk

Evening Rose

Gardenia Rattan

Ikat Jasmine

Iris Meadow

Lilac Path

Rose de Grasse

Waterlily Sun

Mediterranean Honeysuckle (a legújabb)

aerin4

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter