2020 számokban

Drágáim, azért ilyenkor január elején mindig rá szoktam nézni a honlap éves statisztikájára. Egy biztos: az, hogy nem posztolok rendszeresen új posztokat, cikkeket, nem tesz jót az olvasottságnak. 2020-ban 236.308 oldalletöltéssel, körülbelül 100.000-en kattintottak a Parfümblog.hu oldalra.

A legkeresettebb poszt továbbra is a Top 10 legdögösebb női illat a pasik szerint, ezt nem győzöm frissíteni, hiszen minden évben ez vezet toronymagasan.

A másik állandó népszerű téma a 10 biztos jel, hogy hamis parfümöt vettél, így az idén készítek egy aktuális “hamis parfümös” posztot, hogy aztán a többi online magazinnak legyen miből lopikázni, pardon, “ihletet” meríteni, ugyanis a legtöbbet lopikázott “idézett” cikkem ez.

A harmadik legnépszerűbb a Toplista kategória, szóval nem csak én szeretem a listákat, ígérem, hogy többet fogok gyártani.

Negyedik a Parfümkritika kategória, így látom, hogy kifejezetten szeretitek, ha véleményt olvashattok egy-egy illatról. Arra törekszem, hogy ebből legalább hetente egy legyen.

Ötödik legtöbbet olvasott cikk pedig a Friss, tiszta illatok poszt. Pont ezt szeretném mihamarabb frissíteni!

Drágák, segítsetek! Ti mit olvasnátok szívesen a blogon?

Tsók,



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter