Lacoste Match Point – parfümújdonság

A nézők lélegzetvisszafojtva, feszülten várják a döntést: vajon az alapvonalon belül csapódott be a meccslabda? Koncentráció, ügyesség és erő: a győztes pont dönti el a meccset. Az életben, akárcsak a sportban, néha egyetlen dobáson múlik, hogy te kerülj ki győztesként. Szedd össze minden bátorságod, dönts, mozgósíts még több erőt, fókuszáld a tekinteted, és adj bele mindent. A Lacoste ezt a mindent megváltoztató döntő pillanatot ragadta meg: Lacoste Match Point, új illat férfiaknak. Páratlanul egyedi illat váratlan zöld jegyekkel és elegáns, kifinomult fás alappal.

Az élet egy csodálatos sport

Sikkes és simulékony anyagok a tökéletes mozgásszabadságért, kifogástalan vonalvezetés és időtlen elegancia… A Lacoste márkát fémjelzi, hogy szakít a hagyományokkal és a saját játékszabályait követi. Az egymást követő kollekciókban a márka folyamatosan megújul, változik a francia sikkes stílust sugárzó utcai viselet. Az élet egy csodálatos sport… Ezt a szlogent René Lacoste, az acélos akaratú és látnoki teremtő erővel megáldott világhírű teniszbajnok élete ihlette. Olyan vezérmotívum ez, amely arra ösztönöz bennünket, hogy az életünket úgy szemléljük, mint a sportot, amelybe minden erőnket beleadjuk, hogy sikeresek legyünk, miközben végig saját megérzésünkre hallgatunk.

A döntő pont

Meccspont, új távlatok, romantikus találkozás… Amikor nehéz döntés előtt állsz, minden az ihleten múlik. Ez az a pozitív inspiráció, amely aztán felismerésként hat, és ösztönösen jó döntésekhez vezet. De az is fontos, hogyan lélegzel, hogy veszed a levegőt a döntő lépés küszöbén, mintha egy óriási adag bátorságot szívnál magadba. A test megfeszül, új impulzus vezéreli, és meglódul előre. Szárnyald túl saját határaidat, adj bele mindent! Egyetlen cél létezik: mindig csak előre! Mi fog történni? Erre csak a jövő tudja a választ, de az biztos, hogy ez lesz életed meghatározó játszmája.

Játszma két nyertes szettel

Kirobbanó frissességgel indít, zöld jegyek új kombinációjával: a tárnics (encián) kivonat egyedi és rabul ejtő kesernyés zamattal gazdagítja a bazsalikomos illatkompozíciót. Mintha csak friss oxigént szippantanánk be, ezek az energikus fejjegyek magabiztosságot sugároznak. Az illat szíve rendkívül élénk ritmussal dobog. Az intenzív vibrálás energiával tölt fel: a hosszan tartó illatáról ismert vetiverfű társa a finom érzékiséggel csábító meleg tónusú kasmír. Váratlan illatötvözet, amely ellenállhatatlan vonzást kölcsönöz az illatnak.

„A tárnics és a kasmír merész társításával olyan illat született, amely az életünk meghatározó pillanataiban átélt lélegzetelállító, izgatott lelkiállapotot idézi meg.” – meséli az illatról Sophie Labbé mesterparfümőr.

Különleges gonddal válogatott összetevők:

  • A rendkívül életerős, nagy ellenállóképességű tárnics élettartama akár 50 év is lehet, és tíz év telik el, amire virágot hoz.
  • A görög bazsalikom, amelyet ‘királyi növényként’ is emlegetnek, értékes összetevő. Egy liter olaj kinyeréséhez 750 kg friss levélre van szükség.
  • A vetiverfű – amely igazi klasszisnak számít a parfümkészítés történetében és nagyra becsült összetevő mélységének és rendkívüli ellenállóképességének köszönhetően – eleganciát kölcsönöz a kasmír és a tárnics ötvözetének.
  • A finom és bársonyos kasmír textúrát, volument és melegséget kölcsönöz az illatkompozíciónak.

A dizájn, amely értékes pontot ér

A kifinomult vonalvezetéssel tervezett illatüveg magán hordozza a márka számára rendkívül fontos ismertetőjegyeket a tenisz világából. Az alján található mélyedés a meccslabda nyomát jelképezi a salakon. A Lacoste ikonikus zöld színében pompázó kupak pedig egy teniszütő markolatát formázza.

Az illat nevét, Lacoste Match Point kettéosztó vonal az alapvonalat jelképezi, itt dől el a meccslabda sorsa.

A kampány: inspiráló páros

A napfényes város nyüzsgő forgatagában a férfi feszülten várakozik. Már éppen indulna, amikor a fiatal nő futva érkezik felé a hídon át és megcsókolja. Maradjon vele? Vagy induljon el bármi áron? A pár ölelkezik, elkapják egymást, összefonódnak, a vállukra veszik társukat, ritmikus szoros testkontaktussal végig a mozdulatok során. Mindketten érvelnek, hiszen a meccsen minden pont számít. Meccslabda/MATCH POINT. Megnyílik lábuk előtt a függőhíd, vajon mernek együtt ugrani az ismeretlenbe?

Arnaud Valois

Mágneses vonzerő… intenzív tekintet, megigéző zöld szempár. Arnaud Valois filmes pályafutását olyan nagy nevekkel kezdte, mint André Téchiné vagy Nicole Garcia. A visszafogott fiatalember sikeres színészi karrierjét a méltán elismert 120 dobbanás percenként című filmmel alapozta meg, amelyet Robin Campillo rendezett. Az alkotás 2017-ben elnyerte a Zsűri Nagydíját a Cannes-i Filmfesztiválon és ezért a szerepéért ítélték oda Arnaud Valoisnak ugyanebben az évben a Prix Lumières de la Révélation díjat.

Souheila Yacoub

Szoborszerű alakja árulkodik arról, hogy korábban rendszeresen ritmikus sportgimnasztikázott. Az ifjú színésznő teljes odaadással veti bele magát a játékba és úgy játssza végig a meccset, hogy egy pillanatra sem veszi le szemét partneréről. Különleges lénye és tehetsége meghozta gyümölcsét, amikor Révélations des Césars jelölést kapott Gaspar Noé ‘Climax’ című alkotásában nyújtott alakításáért. Filmes karrierje azóta is töretlenül ível felfelé. Szerepet kapott a Philippe Garrel rendezte ‘Le Sel des larmes’ (The Salt of Tears) című filmben és a ‘Les Sauvages’ TV-sorozatban Rebecca Zlotowski rendezésében.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter