Luxus csillogás és illat Dior és Chanel módra

“Shimmer and Shine” 😀

Tudjátok, hogy a gyengéim a parfümös testápolók, szerintem kiválóan lehet kombinálni őket parfümmel és/vagy tusfürdővel, de sokszor csak magukban használom. A minap volt időm tekeregni és bejutottam egy Douglas parfümériába, és kipróbálgattam pár (számomra) újdonságot. Először is a kiemelt Chanel pulton akadt meg a szemem az új csillámos No.5 testápoló gélen. A már megszokott Chanel minimalista csomagolásban impozáns méretben (250 ml) volt kirakva, tényleg szép darab. Ki is próbálhattam a bőrömön. Még milyen jó, mert bár a No.5 egyáltalán nem az én illatom, de ez a luxust idéző csillogó kis zselés “cucc” totál levett a lábamról. Olyan vagyok, mint egy bazári gyűjtögető, minden csillogó dolgon megakad a szemem, és igen, sima hétköznapokra is simán felkenem magamra. Szóval még jó, hogy kipróbáltam: valóban szépen, minimálisan, visszafogottan csillog, ez jó. No, de az illata kb negyed óráig tart és utána nyomtalanul eltűnik a bőrömről. Szóval hála az égnek, hogy nem kellett több, mint 30.000 Ft-omtól elbúcsúzni, mert ez így harmat gyenge mutatvány.

A kedves eladóhölgynek feltűnt, hogy a csillogásra megyek rá, így rögtön ajánlotta a Dior J’Adore szintén csillámos szintén testápoló géljét. Ez 150 ml (tehát sokkal kevesebb, mint a Chanel), és ha jól emlékszem, több,  mint 20.000 Ft volt (talán volt 25.000 is), szóval igazából drágább, mint a Chanel…a bőrömön sokkal szebb volt, a csillámok apróbbak, és az arany ragyogás mellett finom rózsás, szinte hologramos fényt adott, természetesen visszafogottabban. Az illata az alap J’Adore, felkenve is már rögtön elillan, egyáltalán nem erős, és pár perc múlva nyoma sincs.

Szóval önmagukban egyáltalán nem ajánlom viselni, hacsak nem kell valami extra ragyogás (na, de hova, amikor nem mehetünk sehová). Akkor érdemes beruházni rájuk, ha eleve ezeket az illatokat használjuk, így az összhang csodás lehet. Egyébként nem adom fel, szeretem a parfümös kiegészítőket, például most szappanokra vadászok. De azért ennyi pénzért hervasztóan gyengusznak tartom ezt a két gélt, bármennyire is szeretek ragyogni…



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter