10 éves Marc Jacobs virágszála, a Daisy!

Nahát, nahát, újabb 10 éves évfordulót ünneplünk, méghozzá Marc Jacobs ikonikus illata, a Daisy idén lett 10 éves. Ki hitte volna, én még tisztán emlékszem a Lola debütálására, s pár évre rá jelent meg a Daisy, amely egyszerre jelentette a hamvas nőiesség, a romantikus lélek és a 2000-es évek fiatalságának bohóságát. Természetesen, mint minden sikeres illat mögött, a Daisy mögött is számos változat sorakozott fel, s nőtte ki magát önálló vonal is. A legsikeresebb változatok egyértelműen a Daisy Eau So Fresh és a Daisy Dream, amelyeknek minden nyáron üdébbnél üdébb változatait próbálhatjuk ki. (kedvencem a Daisy Dream Blush…)

Az ártatlan kis Daisy reklámarcának nem mást sikerült megcsípnie Marc Jacobs-nak, mint a szupermodell, Cindy Crawford lányát, Gaia Gerbert, aki 16 éves kora ellenére már a legrangosabb divatshow-kon fellépett. Nagyon szép (kis)lány, szurkolok, hogy minimum annyira sikeres legyen, mint anyukája. S jó választás a Daisy arcaként, abszolút így képzelem el a Daisy-lányt!

A kerek évfordulót egy különleges limitált kiadással ünnepli a márka, mely a gyűjtők számára valódi kincs lehet. A Daisy virágos-fás illat, friss és nőies egyszerre. A kifinomult, csábító, és káprázatos nőnek, aki mindezen tulajdonságai mellett egyszerűségre törekszik. A parfüm fejjegyeiben felbukkan az eper zamata, az intenzív zöld ibolyalevél illata, és a fűszeres, rózsaszín grapefruit. A szívverést a közbülső jegyek gyorsítják fel: selymes és bódító gardénia, finom ibolya és jázminszirmok. A parfüm alapja a fehér erdőket idézi, érezhető még a vanília és a pézsma illata is.

Fejjegy: grapefruit, eper, ibolya levél

Szívjegy: gardénia, jázmin, ibolya

Alapjegy: pézsma, vanília, szantálfa

A parfümöt Alberto Morillas kreálta, akinek kezei közül számtalan legendás illat került ki. A jól ismert és imádott Daisy üveg most különleges ünnepi külsőt kapott. A mattul aranyló jeges hatású üveg fénylő arany kupakján a hófehér virág közepe csillogó kristályokkal díszített, akárcsak egy valódi ékszer. Ellenállhatatlan darab. Nekem nincs Daisy parfümöm, de ez lesz az, amelyet mindenképpen beszerzek magamnak, nagyon szép az üvege 🙂

Itthon csak és kizárólag a kiemelt Marionnaud parfümériákban kapható és a marionnaud.hu weboldalon!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter