Novemberi parfümajánló

Újabb hónap, újabb illatok, amelyek arra várnak, hogy felfedezzük őket! Bár már a nagy újdonsághullám lecsillapodott, hiszen majdnem minden lényeges premier lezajlott az ősz folyamán, mégis tudtok csipegetni egy-két izgalmas újdonságot, amelyet érdemes kipróbálni.

Kezdjük egy igazán különleges illattal, amelyre büszkék lehetünk, hogy Budapesten bármikor kipróbálhatjuk. A Puredistance azt a fajta minőséget jelenti a niche parfümmárkák között, amelyet valahogy az arisztokratikus és a rendkívül szerethető karakterek mentén lehet elhelyezni. Kifogástalan minőség, abszolút exkluzív és luxusmárka, amelynek illatai valóban olyan parfümélményt nyújtanak, amelyek csak a kiváltságosok sajátjai (lehetnek). Élmény felfedezni a Puredistance kollekcióját, most pedig megjelent szám szerint 8. illatuk, amely kapható Zólyomi Zsolt parfümériájában (Budapesten a Deák téren keressétek). A Warszawa Varsó régmúltját idéz meg, elképesztően testes, mély illat, amely szenvedélyes és kifinomult. Szánjatok egy órát a márka felfedezésére!

Ha van valami, amibe teljesen beleszerettem az utóbbi hetekben, akkor az a By Kilian Woman in Gold. Atya. Úr. Isten. Csodálatos, nőies darab, mindenkit megbabonázott, aki csak megillatolta. Komolyan mondom, hogy akinek megmutattam, az mind szerelembe esett. A doboza pedig nem csak impozáns, hanem gyönyörű is, Gustav Klimt ihlette, az ő munkásságát pedig imádom. Egyszóval ezennel gyűjtést szervezek, mert nagyon szeretnék egy üveggel 🙂 Keressétek a Madison parfümériában Budapesten (az Opera mellett).

Tűz és Jég dala érkezett a Neroli parfümériába! Vajon annyira népszerű lesz az új Creed Viking, mint a toplisták állandó sztárja, az Aventus? A híres vikinghajók ihlették, bátorság, kitartás, rettenthetetlen erő és akarat valamint metszően jeges víz. Irtó vagányul hangzik, ha a Régiposta utcában jártok Budapesten, akkor ne hagyjátok ki!

Azt hiszem, a legjobb Decadence született meg az Eau so Decadence képében, nekem kifejezetten nagyon tetszik, sőt, sokkal jobban mint két elődje. Szóval ha mindig is szerettél volna egy táskás parfümöt, de visszatartott annak határozott, erős illata, akkor a Marc Jacobs Eau so Decadence a te illatod lesz! Tegyél egy próbát!

Bár már szeptember óta lehet kapni szerte a világon, és gondolom, hogy nincs ember, aki még nem próbálta – hiszen a leginkább várt premierek egyike volt, mégis muszáj megemlítenem, hogy ha parfümériában jártok, ki ne hagyjátok az új Chanel Gabrielle-t! A Chanel parfümök újabb generációja, amely már most megosztó, éppen ezért kell, hogy véleményed legyen róla!

Kissé fura most ajánlgatnom az új Kenzo World parfümöt, hiszen a nemzetközi piacon már jó egy éve megtalálható, hozzánk mégis valamiért mégis később érkezett. Napjaink egyik legnézettebb parfümreklámját tudja magáénak, a design szerintem állati menő, az üvege és a beltartalom is totál kenzós. Szóval muszáj, hogy tegyetek bőrpróbát vele!

Hamarosan bővebben is olvashattok a Lush új, csak online megvásárolható exkluzív parfümsorozatáról. Én épp a minap próbáltam ki őket, és wow…nagyon ütős darabok, és komfortos szeretetillatok vannak közöttük. Két nagy kedvencem lett, a Love és a Stayin’ Alive, ezeket mindenképp ajánlom figyelmetekbe, de az Icon igazi nehézbombázó…szóval hamarosan bővebben jelentkezem, sőt, elárulhatom, hogy megpróbálom megszervezni, hogy egy szeánsz alkalmával jó sokan kipróbálhassuk őket! 😉 Addig is próbáljátok ki a Lush üzleteiben az új Rose Jam testpermetet. Anyám, ez aztán a rózsaillat. Amellett, hogy testpermet, brutálisan tartós, veri a legtöbb parfümöt is, és aki megérezte, az mind rajongott érte. Tegyetek próbát!

Abszolút friss újdonság Elie Saab Girl of Now parfümje. Sajnos még nem sikerült kipróbálnom, de a márka egyik új pilléreként debütált az illat. Mandula, pirított pisztácia hmm, nagyon jól hangzik! És cuki az üvege.

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter