Isadora őszi/téli újdonságok

“Az új évszakban az ikonikus hollywoodi filmsztárok szofisztikált megjelenését hozzuk vissza IsaDora Holiday Divine sminkkollekciónkkal. A modern kor szépsége és a filmcsillagok fényűző stílusa egy fényűző, romantikus glamour stílusban találkozik. Itt az idő a ragyogásra – a selyem, a flitter, a glitter és a króm részletek pazar pompájára! Fémes és aranyos csillogás, mély bronz, izgalmas pink és lila króm – a 2017-es ünnepi paletta legmeghatározóbb szereplői. Fényeket fel, SZÍNPADRA!”

Nagyon izgalmas újdonságokkal készült az IsaDora svéd kozmetikai márka idén az ünnepi szezonra, őszintén, csak az okoz nehézséget, hogy az eddigi kedvenceimet mindig kiüti a helyéről egy újabb kiváló termék. Így van ez a highlighteremmel, amivel egészen idáig teljesen jól elvoltam, és nem gondoltam volna, hogy jöhet nála szebb és jobb, és paff…kézhez kaptam az új Face Glow highlighter wheels palettát, és rájöttem, hogy olyan vagyok, mint Jon Snow, nem tudok semmit. Kérem szépen ez a “kiemelő kerék” a highlighterek szent grálja. Ennél nem hiszem, hogy jobb és komplexebb termék mostanában befut! Mostantól nyugodtan számolhatunk IsaDora highlihgter wheel előtti és utáni időszakról. Ami előtte volt, az egy nagyjából világos színű, nagyon pigmentált, maximum aranyló kiemelő, amelyet ez a paletta nemhogy bedarál, hanem annál sokkal-sokkal többet is nyújt. A palettán 5, azaz öt highlighter található, mind különféle árnyalatban. Olyan csodásan selymes a fényük, hogy öröm velük dolgozni. Maximálisan pigmentáltak, elég egy kicsi is a minimális hatáshoz. Az öt különféle árnyalat igazodik az ember mindenkori sminkjéhez. A bőrtónust emeli ki, amelyek extra dimenziót kölcsönöznek az arcnak. Mondhatom, hogy valóban szikrázóan fényes színek, és a nyári face Glow Prisma Wheel-el ellentétben ez a paletta abszolút az őszi/téli szezon színeihez készült. Önmagukban, és keverve is használhatóak a színek, sőt, szemfestékként is kiválóan megállják a helyüket, s ha a szemzugba is teszünk egy kicsit, akkor iszonyúan vagány összhangot lehet elérni vele. Must have darab. Már kapható a Douglas parfümériákban, 10.990 Ft

Sokszor leírtam már, hogy számomra két No. alapozó létezik, és abból az egyik a Cover Up alapozó, amely még az én foltos, pattanásokra hajlamos bőrömből is porcelánbőrt képes varázsolni. Imádom! Na de mi van a fénylő homlokkal, orrokkal, állal? Arra bizony nekem kell a púder. Az új Natural Matt alapozó viszont bár nem fed annyira erősen mint a Cover Up, de valóban szép matt finist eredményez. Olajmentes, így nem tömíti el a pólusokat sem, kifejezetten problémás bőrre tervezték. 6 árnyalatban kapható, 9.200 Ft.

Ha pedig nem találod a bőrszínednek megfelelő árnyalatot (én sosem), akkor neked való az új Foundation Color Blender. Két színben kapható: egy fehér és a egy nagyon sötétbarna, s értelemszerűen ha túl sötét lenne a bőrödhöz az alapozód (mert nyáron vetted, amikor még nap csókolta volt), akkor elég 1-2 csepp (inkább 1) és voila, kész is a világosabb alapozó. Ha pedig túl világos az árnyalat, akkor cseppents bele a sötét színből, így ki tudod keverni a saját bőrtónusodnak megfelelő árnyalatot. Kifejezetten jól alkalmazható kontúrozáshoz, így elég csak egy árnyalatú alapozót venni, és a blenderekkel kikeverni a sötétebb és világosabb árnyalatot. Jól illeszkedik a Cover Up és a Wake-Up Make-Up alapozókhoz. 8.990 Ft egy darab, november elsejétől a Douglas üzleteiben.

A rúzsok új dimenziója a Liquid Lip Cream, azaz a krémes folyékony rúzs. Nos, most igazán tükörfényes, króm változatban is kaphatóak. Lágy, krémes állagú, s bár nem tartós rúzsnak számít, az ajkaimon evés-ivás nélkül jó pár órát szépen kibírt. Nincs fura húzódó érzés, de nem is csúszós (azt sem szeretem), szóval igazi klasszikus rúzs, csak éppen kényelmes applikátorral. 4 új chrome árnyalatban kapható 4.800 Ft, keressétek a Douglas parfümériákban.

A Holiday Divine 2017 kollekció kulcsdarabja a csodálatos szemhéjfesték paletta (Golden Edition 66-divine eyes)), abszolút az ünnepi hangulat és csillogás fokozására hivatott! Gazdagon pigmentált, selyemfényű, kellően csillogó árnyalatok vannak benne, abszolút összhangban a kollekció többi darabjával. Füstös szemeket könnyedén el tudom vele készíteni, de egy csinos kis hétköznapi sminket sem nehéz vele összedobni, szóval nyugi, megéri megvenni, nem kell csak és kizárólag ünnepi alkalommal elővenni, kár is lenne érte. Ha nem elég a csillogás, akkor külön lehet venni glitteres mono finish szemfestéket hozzá, na ez tényleg ünnepi csillogás a javából! A paletta ha minden igaz, november elejétől-közepétől kapható a Douglas parfümériában. 7.490 Ft.

Igazi kis jolly joker darab lett nálam az Iconic Nails sorozat legújabb darabja, a Color & Gloss “intenzívesítő” fedőlakkja. Nincs rá jobb szó, intenzívebbé tesz mindent, amire csak rákerül. Külön plusz poén, hogy önmagában is egy enyhe vöröses árnyalatot ad a körömnek, de szintén vörös körmökre kenve még intenzívebb és csillogóbb lesz a hatás, más színű lakkon pedig kissé vörösbe forduló árnyalattá varázsolja azt.  Mert az ünnep színe egyértelműen a vörös (magyarul Mikulás-piros). Persze, nincs ünnep új árnyalatok nélkül, most a menő a lila, gránit és természetesen a bordó szín, 9 új árnyalattal gazdagodott az Iconic Nails sorozat.

Ha szeretnétek még többet megtudni az IsaDora termékekről, akkor kövessétek a márkát a facebook oldalukon, illetve látogassátok meg a márka magyar nyelvű honlapját is! Az IsaDora kizárólag a Douglas parfümériákban kapható. Előfordulhat, hogy online nem tudsz mindent megrendelni a kollekcióból, érdeklődj minden esetben az üzletben is.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter