10 éves a Chloe <3

Az egyik all time kedvencem a Chloe Eau de Parfum, pedig egyáltalán nem volt első szippantásra szerelem, de úgy megbabonázott, hogy azóta sem tudom – és nem is akarom – feledni. Ki hinné, hogy már 10 éves ez az ikonikus illat, amelynek számos remek változata megjelent (majdnem mindegyiket beszereztem), és most a kerek évforduló kapcsán egy új oldalát ismerhetjük meg, a Chloe Absolu de Parfum-öt!

Ellenállhatatlan esszencia, amely még intenzívebbé teszi a Chloé ikonikus illatát. Ezt az új illatot, az eredeti illat megalkotója, Michael Almairac komponálta. Gazdag, fás, virágos textúrájú illata nem csak az Eau de Parfum Chloé felismerhető parfümje: ez egy sokkal kifinomultabb változat. A damaszkuszi rózsa intenzitása és mélysége, mely már az eredeti illatban is jelen volt, itt most sokkal erőteljesebb, és a Grasse-ból származó százlevelű rózsával keveredik. Míg a vanília teljesen körüllengi kerek, bársonyos árnyalatait, egy csipetnyi pacsuli adja a karakterét. A Chloé ikonikus illat még rabul ejtőbb, mint valaha. Az Absolu de Parfum világos borostyán színű, melyet egy új árnyalatban készített felső fém borítással ellátott üveg ölel át. Első alkalommal, a hagyományosan ezüst színű fém hűvös aranyszínű árnyalatot kapott, mint amire már némi patina rakódott. A bézs félselyem szövet szalag tükrözi a parfüm színárnyalatát a kivételesen arany szállal átszőtt korlátozott számú kiadás kedvéért.

Érdemes kipróbálni az összes Chloe parfümöt, korunk egyik legjobb parfümvonala, megtestesíti mindazt, amit egy XXI. századi nő jelent. A siganture (sima) Chloe Eau de Parfum mellett kifejezetten kedvelt a L’Eau változat is. A Love, Chloe egy különleges, intenzív és édes púderes illat, míg a Love Story sorozat maga a megtestesült romantika.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter