Avon Eve/Duet parfümújdonság

Az év egyik legnagyobb parfümdurranása az Avonnál az Eva Mendes nevével és arcával fémjelzett Eve/Duet parfüm, amelynek egyedisége abban rejlik, hogy két különböző illatot rejt magában.

Az érzéki oldaladat szeretnéd hangsúlyozni? Akkor válaszd a Sensual parfümöt, amelyben az édeskés vadszilva, a karakteres rózsabors és az éjjeli jázmin kombinációja a vízililiom és a pacsuli aromáival társulva alkot egy varázslatos illatkompozíciót. A blog facebook oldalán hamar kiderült, hogy bizony a Sensual-ba sokan beleszerettek, én is úgy gondolom, hogy nagyon népszerű lesz ez az oldala a duett parfümnek.

Ha egy élénk, frissítő illatra vágysz, amellyel ragyoghatsz, akkor a te illatod a Radiant lesz. Frissítő mandarin és édes almavirág keveredik a jázmin mennyei illatával, amit a vízililiom és a fás akkordok koronáznak meg, létrehozva egy könnyed és ragyogó illatot.

Két különböző karakter, mégis egy nő! Nagyon érdekes és egyedi elgondolásnak tartom, hogy két különböző illatot foglaltak össze egy parfümben, hiszen egy nőnek rendkívül sok oldala van, és a különféle szerepei között illatával is markánsan el tud különülni. Ugyanakkor azt a veszélyt is rejti magában, hogy csak a páros egyik darabját szereti meg valaki, és a másikat nem szívesen fújja magára…így tuti, hogy nem veszi meg újra (ha eleve megveszi ennek ellenére). Már látom, ahogy megindul a cserebere! 😀

A koncepció érdekessége, hogy a két illat rétegezhető is, azaz egymásra lehet fújni. Nos, én kipróbáltam és meglepően jó lett az eredmény. Az eleve édes, púderes Sensual illatának kifejezetten jót tesz a Radiant friss citrusossága. Eva Mendez mint mindig gyönyörű, vele bármit el lehet adni. Temperamentumos, ugyanakkor édesanya is, hollywoodi díva, de szerető feleség, megannyi szerep és hangulat, jó ötlet volt megnyerni ehhez a koncepcióhoz.

A 2x 25 ml-s parfüm ára alapból 6199 Ft, most akciósan 4999 Ft az avononline.hu oldalon, ráadásul mindkét illathoz vásárolható parfümös testápoló is. Érdekes koncepció, jól variálható illatok, hollywoodi sztár adta a nevét hozzá, és az ára is kedvező, érdemes rá lecsapni.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter