Marc Jacobs Daisy Dream Blush – parfümújdonság és parfümkritika

Pár hete döbbentem rá, hogy a Marc Jacobs parfümökkel teljesen le vagyok maradva, legalábbis ami a Daisy és Lola sorozatot illeti. nem is értem, hogy miért, hiszen kifejezetten bájos, üde színfoltjai ezek az illatok a mostani parfümpalettának. Azt tudni kell, hogy MJ (Marc Jacobs) kifejezetten szeret kollekciókban gondolkodni, és az egyébként kis számú illatait előszeretettel öltözteti fel szezononként új ruhába, ami szerintem roppant szórakoztató, csak éppen annak egy “idegroham”, aki mind meg akarja szerezni, vagy éppen beleszeret egybe, mert nagy az esély, hogy csak ideig-óráig kaphatóak. Szóval a Daisy, a Daisy Eau so Fresh és a Daisy Dream univerzum újabb csókot kapott a mestertől, mely az idén Blush névre hallgat (Pír). Sugárzó, tiszta, bájos – e három szóval körül lehet írni az új Blush sorozat illatait, melyek megjelenésükben is bájosan rózsaszín, “elpirult” színt kaptak, ezzel is hangsúlyozva az illatok fiatalos báját.

marc jacobs blush sorozat

A sorozatból a kedvencem a Daisy Dream Blush: ez a kis cuki darab kora tavaszt hozott az életembe úgy március elejétől. Üdítően virágos, buja illat, amely egyszerre friss és aromás, nőies és légies. Annie Buzantian parfümőr dolgozott a Daisy illatokon, és az új Daisy Dream Blush-on is, érezhető rajta, hogy milyen érzékenyen nyúl a virágos összetevőkhöz, melyekhez úgy tudja párosítani a fanyarkás vagy zöld, száraz összetevőket, hogy egy nagyon romantikus, nagyon harmonikus illatot élvezhetünk, ha a bőrünkre fújjuk. Az ibolya és a gyöngyvirág friss tónusa kifejezetten átütő a Daisy Blush-ban, a tavirózsa vizes-friss aromája nem túl tolakodó, éppen csak annyira van jelen, hogy a virágos-fás-pézsmás jegyeket üdévé tegye. Finoman púderes (ibolya, rózsa, pézsma, csodás együttállás mindig), és bájosan virágos illat. Nagyon szeretem viselni!

IMG_1485

A Daisy Blush válozatban szintén a tavirózsa jelenik meg fás-pézsmás jegyekkel, csak kapott egy kis édeskés, temperamentumos gyümölcsös (körte) és egy imádni valóan pezsgő lonc akkordot. Ha a Daisy Dream Blush friss és üde, akkor a Daisy Blush pezsgően vibráló.

Titkos kis favoritként jellemezhető a Daisy Eau so Fresh Blush (meglepően sokan szeretik az eredeti Daisy eau so Fresh illatot, hiszen nagyon friss, nagyon virágos és nagyon üde illat), amelyben szintén a friss jegyek hangsúlyosak, köszönhetően a vibráló gyümölcsös akkordoknak és a törékeny virágillatnak. Mint egy tavaszi szellő, frissít és elandalít egyszerre. Súlytalan, mégis határozottan jelenlévő illat.

Az új Marc Jacobs Blush sorozatot már lehet kapni a nagyobb parfümériákban!

Andtra



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter