Parfümhírek, újdonságok

Bátor és egyben ünnepelt lépésre szánta el magát a Neroli luxusparfüméria, hiszen a francia polgárpukkasztás és egyediség parfümmegtestesítőjét, az Etat Libre d’Orange (ELDO) parfümmárkát itthon is elérhetővé tették számunkra! Mindenki zarándokoljon el a Neroliba kipróbálni a Jázmin és Cigaretta, a Hotellotyó vagy éppen a Kövér Villanyszerelő parfümöket, és természetesen az ELDO szupersztárját, a Tilda Swinton által ihletett sütőtökös Like This parfümöt. Ha bővebben szeretnél olvasni az ELDO parfümházról, itt megteheted!

Tommy Hilfiger új illattal jelentkezik idén tavasszal: a Flower Violet (ibolya virág) a románc, az első randi, az első nagy szerelem mindent elsöprően elementáris romantikáját szeretné megeleveníteni.

Estée Lauder is elkényeztet minket, hiszen szintén vadiúj illattal áll elő, mégpedig egy igen dögös, vörös üvegben. Az Amber Mystique kellően érzékien hangzik (csakúgy mint ahogy kinéz), a Közel-Keletre pozicionált Wood Mystique után soron következő – csak a Távol-Kelet duty-free shopjaiban fellelhető – parfüm rendkívüli fűszerezésű, erőteljes és ütős az összetevők alapján. Parfümvadászok beszerezhetik!

Nem lenne nyár Calvin Klein Eternity Summer limitált kiadás nélkül. Komolyan, van aki ezt a sorozatot követni tudja? Ember legyen a talpán, hiszen az Eternity-nek közel 30 változata van már. Az idei Eternity Summer 2013 tengervíz, akác és fehér ámbra romantikus és frissítő keveréke.

Givenchy fiatalos vonala a Play újabb változata a modern nagyvárosi fiatalokat célozza meg. A Play In The City női és férfi parfümpárosa édesen gyümölcsös és fás, mindkettőben a medvegyökér aromája kapott hangsúlyos szerepet.



1 thought on “Parfümhírek, újdonságok”

  • Két különböző karakterű színészt is el tudnék képzelni, hogy a Sármos Sean Connery mellett képviseljék a parfümöt. Az egyik a szexy Andy Garcia, akihez kisfiús bája, szuggesztív tekintete és eleganciája miatt illik. A másik választottam Liam Neeson, nem a szépfiú kategória, mégis vonzó, sokszínű személy, akiből sugárzik a harmónia. A leírás alapján a két színész jegyeinek keverékét látom az illatban. Ha ez így van, akkor a tökéletes egyveleg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter