“Szerelem, szerelem, átkozott gyötrelem”

Kinek gyötrelem, kinek a világ legszebb érzése, kétség kívül a szerelem az egyik legjobban kutatott és legtöbbet megelevenített érzelem. Természetesen a parfümök készítőit is számtalanszor megihlette ” e gyötrelmes érzés”, mely egyszerre a mennyekbe repít és felemészt. Valentin-nap alkalmából fogadjátok szeretettel ezt a kis, szerelem ihlette parfümválogatást. Legyen nagyon szép és romantikus napotok!

Annick Goutal Grand Amour

Igazán grandiózus ez a szerelme ihlette Annick Goutal parfüm, erőteljes, izzó összetevőkkel, melyek egy valóban heves érzelmet közvetítenek.

Kenzo Amour

Mondhatjuk, hogy a Flower hatalmas sikere után az Amour az a Kenzo parfüm, mely igazán nagy sikert ért el, szerintem nem véletlenül: rendkívül puha, érzéki és intim illat a maga buja édes-vaníliás felhangjával. Érdemes az összes Amour változatot kipróbálni, meglepően jól variálják a romantikus összetevőket.

by Kilian Love

Heves, valóban a menny és a pokol szerelem bugyrait eleveníti meg ez a parfüm. Jó! (bővebben az illatról itt)

Calvin Klein Eternity Love

Maga a szerelem pátosza, a végtelen, örökké tartó szerelem illata. Gyönyörű elegye a fás és a virágos jegyeknek. Tömény romantika.

The Body Shop Love etc…

A fiatal, heves szerelem illata, a maga vidám és gondtalan jegyeivel.

Chloe Love, Chloe

Hm, ilyen a sikkes, visszafogott és elegáns érzelem Chloe módra. Nagyvárosi, elegáns szerelem. (bővebben az illatról itt)

Jean Patou Amour Amour

Egyenesen a múltból, 1925-ből elevenedik meg a virágos nagyágyú mézzel és civettel. Gyakorlatilag az összes romantikus virágos összetevőt felvonultatja.

Givenchy Amarige D’Amour

Ha nem is lett olyan sikeres, mint az anyaillat (Amarige), mégis bájos kivetülése a beteljesült szerelemnek, azaz a szerelmi házasságnak.

Vera Wang Lovestruck

Azokat, akiket eltalált Ámor nyila tudják, milyen érzés, amint beléjük nyilall a szerelem. Nos, a Lovestruck ezt az érzést próbálja bemutatni.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter