M.Micallef Royal Vintage – parfümkritika

Számomra az abszolút férfiideál Sean Connery. Fiatalon, középkorúan és idősen is elképesztően sármos, karakteres és férfias mindez könnyed eleganciával fűszerezve. Férfiparfümök között is az fog meg igazán, melyek ezt a hangulatot, stílust tükrözik. A most megjelent M.Micallef Royal Vintage parfüm mintha a James Bond bőrébe bújt Sean Connery illatban megtestesült esszenciája lenne, tökéletesen hozva azt a karaktert, melyet a filmvásznon láttunk.

A M.Micalleff niche parfümmárka egyenesen Grasse-ból, a parfümök fellegvárából indult, ma már 39 országban, közel 750 helyen lehet a Micallef luxusparfümökhöz hozzájutni. Az Exclusif sorozat részeként idén februárban jelent meg a férfiaknak tervezett Royal Vintage parfüm, melyet a régi idők klasszikus mozivilága ihletett: gyönyörű, krómozott vintage autók és az időtlen, kifinomult elegancia.

A Royal Vintage tökéletes iskolapéldája annak, hogy egy friss, mégis elegáns és kifinomult, azaz nem sportos férfiillatot hogyan lehet tisztességesen megalkotni úgy, hogy egyszerre legyen modern mégis kortalan, azaz minden korosztály által fogyasztható. Számomra a titok nyitja a ciprusos és a bőrös jegy harmóniája, melyet a bergamott egy kifejezetten üde felhanggal told meg, ettől az illat nyitánya kifejezetten friss, élénk lesz. Azt a bizonyos férfias karaktert a kissé karcos ciprusos jegyet meglágyító puha bőrös jegy adja, kifejezetten könnyed, mégis karakteres, elegáns akkordot képezve. Sármot pedig egy csipet pacsuli kölcsönöz az illatnak, éppen csak annyira van jelen az alapjegyben, hogy a pézsma mellett ici-pici pikantériát, testességet kölcsönöz a lágy bőrös-pézsmás jegyeknek.

Kifejezetten komfortos, könnyedén hordható, mai modern parfüm a Royal Vintage, mely egyszerre testesíti meg a hőskor elegáns macsóit, és a mai kor divatra érzékeny, stílusos férfiait.

Kipróbálnád? 1ml minta itt!

JÁTÉK – INGYEN ILLATMINTA !

Egy drága olvasó most ingyen kipróbálhatja a M.Micallef Royal Vintage parfümöt egy 1,6 ml-s új luxusminta képében: aki 2013. február 15 éjfélig itt vagy a blog facebook oldalán jelentkezik egy kommenttel, hogy ki az a férfiszínész, akin el tudná képzelni ezt az illatot, azok között kerül kisorsolásra a minta (sajnos csak magyarországi postacímre tudom postázni).

Kommentre fel, lássuk, ki az a férfiszínész, akin el tudnátok képzelni a Royal Vintage parfümöt!



5 thoughts on “M.Micallef Royal Vintage – parfümkritika”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter