Parfums M.Micallef

A francia riviéra gyöngyszemeként ismert Cannes-ban sétálgatva egy igazi mesebeli parfümbirodalomba csöppenhetünk, ahol egyedi, niche parfümöket művészi üvegekben csodálhatunk meg. Az M. Micallef parfümök 15 éve indultak hódító útjukra, akár egy tündérmesében, egy művészlelkű szépségszakértő és egy szenvedélyes üzletember álma vált valóra az M.Micallef parfümökben.

Martina Micallef mindig is művésznek készült, szenvedélye volt a festészet, de emellett a kozmetika világában is otthonosan mozgott, míg találkozott Geoffrey Nejman üzletemberrel, aki munkája révén (egy parfüm vállalat pénzügyi vezetője volt) teljesen beleszeretett a parfümök világába. Kettőjük találkozása mi mást is eredményezhetett, mint hogy két szenvedélyüket, a festészetet, a művészetet és a parfümöket egyesítsék. Így született meg 15 éve az M. Micallef parfümmárka. Grasse, a parfümvilág fellegvára ad otthont a Micallef  családnak és itt születnek meg az újabb és újabb parfümök,  melyek csak és kizárólag természetes, gondosan válogatott összetevőket tartalmaznak. A Micallef parfümökre az ősi francia parfümkészítés hatott, parfümjeik összetevőkben rendkívül gazdagok, éppen ezért nagyon sokrétű, és harmonikus illatok, fantasztikus aromával.

A Micallef luxus vonalú parfümjeinek legtöbbje kézzel festett és Swarovski kristállyal díszített, egyedi és nagyon dekoratív, köszönhetően Martina Micallef művészi vénájának. A márka nagyon népszerű a keleti régiókban is, hiszen a Micallef parfümök gazdag aromája a kelet izgalmas ízeit, illatait és fűszereit is felidézik, nem beszélve a gyönyörű aoud-os parfümjeikről.

Az M.Micallef parfümöket ma már 35 ország 500 parfümériájában találhatjuk meg, de ha Cannes-ban sétálgatunk, a Rue Antibes környékén, ki ne hagyjuk a Micallef parfümériát, ahol mind a 46 parfümöt megtalálhatjuk! Ha itthonról vásárolnátok, megtehetitek a Luckyscent.com oldalon.

Az M.Micallef márka parfümjei:

Mon Parfum

Ylang in Gold

Ylang

The Jewel of Micallef

Jewel for Him

Ananda

Black

Royal Muska

Spicy for Him

Exclusif Collection: Aoud, Avant-Garde, Emir, Gaiac, Royal Rose Aoud, Watch

Collection Vanille: Vanille Cuir, Vanille Fleur, Vanille Marine, Vanille Orient.

A parfümökről bővebben további posztokban olvashattok!

 

 



4 thoughts on “Parfums M.Micallef”

  • Kedves Szilvia! 🙁 bizony a Coco M. rajtam is igen tartós volt annak idején. Tudom, hogy a parfüm luxustermék, és hogy mesterségesen van fent ennyire az ára, na de azért kaphatnánk ezért legalább egész nap kitartó parfümöt. Teszteltem én már olyan parfümöt, ami egy óra múlva nyom nélkül eltűnt rólam…mindig azt gondolom ilyenkor, hogy velem van a hiba 😀

  • Kedves Andi!
    Igen, a tartósság nálam is kardinális kérdés. Ennyi pénzért, amennyibe manapság kerülnek az illatok. Sokan az illatok megreformálásával magyarázzák. Lassan elmosódnak a határok mind a niche mind a designer illatok között. Tartósság és ár szempontjából is. De erről most írtál szuper posztot!
    A többit én sem ismerem a sorozatból, az automne kicsit Angeles(nekem).
    Igen, úgy vettem észre a Lancomok Guerlainek tartósak. Chanelek(rajtam) sajnos nem. Persze régebben a Coco Mademoiselle egész napos illat volt.

  • 🙁 ez a tartósság ezek szerint másnál is kardinális kérdés. Egyszerűen nem értem, hogy mi a baj, a mai parfümökkel. És emellett miért vannak olyan márkák, amelyeknek az illatai levakarhatatlanok?
    Sajnos a 4 évszakból nem ismerek egyet sem, de mindig terveztem megvenni:)

  • Én imádom tőlük a 4 évszakos sorozatból az automnét, de sajnos nem tartós rajtam.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter