Avon újdonságok – május

Érdemes mostanság az Avon online oldalán bogarászni, mert jobbnál jobb termékekkel rukkoltak elő májusban! Én már előre várom, hogy kipróbálhassam az új bronzosító gyöngyöket, de addig is két parfümöt és egy gyermek naptejet hoztam ma nektek!

Azt hiszen, jó fogás lehet fiatal lányoknak/nőknek az új Little Black Dress Weekend. Abszolút meglovagolja a mostani trendeket, harmonikus egyensúlyban tartalmaz gyümölcsös-virágos és fás jegyeket. Az összhatás rendkívül könnyed és játékos, emellett kacér és nőies. Egyszóval csajoskodás a köbön! Meleg pézsmás köntösben ontja illatát az osmanthus, amelynek aromája több mint addiktív, nagyon szeretem alapból is. A friss citrusos felütésről a pikánsan fűszeres virágos akkord pezsgőbbé válik, és a leszáradás után bőr közeli illatnyoma meleg és diszkréten édes. Szerintem jó kis darab, érdemes lecsapni rá, pláne annak fényében, hogy az 50 ml most 3100 Ft.

Összetevők: korzikai citrom, olasz mandarin, brazil narancs, rózsabors, narancsvirág, osmanthus virág, ámbra, indonéz pacsuli, pézsma

Itt megrendelheted!

Eva Mendes és az Avon kifejezetten gyümölcsöző munkakapcsolatot hozott létre, ennek legújabb “gyümölcse” az Eve Elegance! Rég vártam már ezt a darabot, mert az Eve Duet, a Confidence és az Alluring után ez érdekelt legjobban, az elegáns vonal. Energikus, dominánsan jázminos illat, mely finoman száraz és meleg, kvázi ettől elegáns. Nekem kissé harsány a túlzóan előretolt virágos akkord, pláne a körtével kiemelve, ha eleganciára gondolok, akkor inkább a fás karaktereket vagy fanyarkásabb, púderesebb virágokat válogattam volna, de ennek ellenére nem rossz választás annak az Elegance, aki parfümökben is szereti a gazdagon kidolgozott részleteket.

Összetevők: rózsaszín grépfrút, körte, jázminszirmok, gardénia, magnólia, vízililiom, borostyánfa, barack, pézsma

Itt megrendelheted!

Ha van, amit nagyon komolyan veszek, akkor az a napvédelem! Tavasztól őszig ahányszor kitesszük a lábunkat a lakásból, minimum 30 SPF naptejjel tetőtől talpig bekenjük magunkat. A gyereknek pedig vadászom azokat a naptejeket, amelyeket könnyedén fel tudom helyezni rá (értsd, van rá kb 5 másodpercem, mert egy pillanatig nem áll meg). Ez a pumpás Care Sun+ gyermek naptej pont olyan, hogy 1-2 spricc, majd gyors elkenés és már mehet is! Természetesen ez is vízálló, és színezett (lila). Ettől féltem egy kicsit, mert a tavalyi darab narancssárga volt, és megfogta a gyerek minden ruháját, ráadásul nem is lehetett kimosni belőlük. Ez a lila viszont (eddig úgy tapasztalom), hogy nem fog. Bár nem értem, hogy miért kell színezni…jobb lenne, ha sima fehér lenne….

Itt megrendelheted!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter