#WeAreAllAlien – Mugler ikonikus illatai

2018 májusában debütál nemzetközi piacon az új Mugler Alien Man, fás-ámbrás-fűszeres jegyekkel. Ha Mugler akkor Angel és Alien. Talán azt mondhatjuk, hogy az Alien kevésbé megosztó, mint az Angel, túladagolt jázmin jegye sokkal könnyebben fogyasztható, mint az Angel gourmand metamorfózisa. Ha engem kérdeztek, akkor szerintem már-már röhejes módon túltolja Mugler a változatok gyártását, hiszen igazából 6 eredeti illatot jelentetett meg (mondjuk, mind telitalálat és bomba siker): AMen, Angel, Alien, Innocent, Aura és Womanity, ellenben a neve alatt máig 134 parfüm jelent meg…ez mind FLANKER (változat). Basszus, na!

Amíg megemésztjük ezt a számot, íme az új Alien Man reklámfilme, ami azért érdekes, mert egy egész kis sci-fit építettek köré, melyet lent találjátok, de előtte ezt nézzétek meg!

Szóval Alien… 2005-ös illat, soha nem látott dózisú jázminnal, aranyló ámbrával és meleg fás alapokkal. Rendkívük intenzív, bármikor felismerhető, egyedi illat, igazi parfüm klasszikus már most. Szeretem. Sose felejtem el azt az érzést, ami akkor fogott el, amikor a bőrömre tettem. Annyira különlegesnek éreztem: egyszerre éreztem furcsának és lenyűgözőnek. Mintha taszított volna is, de az orrom egyszerűen újra és újra akarta érezni. Nem is értem, miért viselem olyan ritkán!

Szóval az új kampány. Mindannyian idegenek vagyunk…egy közel 10 perces kis sci-fit forgattak az új illathoz, nem lett valami pörgős, én a felét sem értem, de azért egyszer az életben érdemes megnézni, íme:

Nektek van kedvenc Alien változatotok? Én egyébként a sima változat mellett az Essence Absolue-t vettem meg, ha lehet, még jázminosabb.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter