Avon Eve Confidence & Alluring

Tudtátok, hogy az Avon közel 700 parfümöt adott ki 1934 óta? Azta! Nem semmi, tekintve azt, hogy azért a hőskorban nem havonta debütált 3 új parfüm, hanem bizony évente jó, ha 3-4 új illattal jelentkeztek, és a nagy kedvencek állandóan a kínálatban voltak. Magam is szeretem az újdonságokat felfedezni, de kétségbe ejt az a tudat, hogy minél több újdonság jelenik meg, annál több régi illat tűnik el a süllyesztőben, amelyekért kár! Az egyik első nagy parfümszerelmem az Avon Far Away volt, ami szerencsére még kapható, gyakorlatilag minden formában fogyasztottam: golyós deo, dezodor, parfüm, testápoló. A másik pedig egy megszűnt illat, a Millenia volt. Izgatóan fűszeres, pikáns kis illat, pont abban a korszakomból, amikor éppen ilyen illatra volt szükségem, ha értitek, mire gondolok 😛 Azóta nem az Avon fordult nagyot, hanem a világ, egy kollekció már nem is egy szezonra szól, hanem hetente újabb és újabb áru izgatja a fantáziánkat és pénztárcánkat, s így az Avon is próbál lépést tartani ezzel az “újat akarok” inger kiszolgálásával vagy éppen generálásával.

Pár évente sikerül egy igazi nagyágyú színésznőt megcsípni a kampányukhoz, tavaly debütált Eva Mendes duó parfümje, az Eve Duet, amely egyedülálló módon két illatot tartalmaz, amely külön-külön és együtt is használható. A sikerét nem tudom megítélni, azt tudom, hogy sokan írtátok, hogy a két illat közül a Sensual tetszett jobban nektek/nekem is (itt olvashattok róla).

Most februárban debütált az új parfümtrió Alluring, Confidence és Elegance néven – (az Elegance-t csak én nem látom a kínálatban?) szintén Eve név alatt, amely Eva Mendes almárkája jelen esetben. Csábító (Alluring), magabiztos (Confidence) és elegáns (Elegance) hangulathoz három parfüm, íme a kisfilm hozzá:

Két illatot sikerült tesztelnem a trióból, s azt kell, hogy mondjam, mindkét illat a maga kategóriájában megállja a helyét. Az Eve Alluring egy nappal is könnyedén hordható játékosabb, intenzívebb és érzékibb parfüm. Az erőteljes virágos jegyek mellett szilva kap hangsúlyosabb szerepet. Édeskés karakterű, alapjegyeiben borostyán és pézsma. Az Eve Confidence finoman gyümölcsös-virágos jegyű, erőteljes fás alapokkal. Vaníliásan édeskés, de a fás alapok kellően elnyomják, így nagyobb hangsúlyt kapnak a gyümölcsös-virágos jegyek. Nem tudnék különbséget tenni a két illat között, hogy melyik kinek állna jobban. Úgy érzem, mindkettő korunk “hercegnőit” szimbolizálja, azt a fiatal nőt, aki szeret a kiegészítőkkel játszani, feldobni velük megjelenését. Az Alluring talán egy fokkal mélyebb illat, kissé komolyabb, míg a Confidence gyümölcsössége lezserebb hangulatot áraszt.

Abszolút középpályás játékosok, nincs bennük semmi bántó, a legtöbb orr számára mindkettő kifejezetten kellemes. Most mindkét illat 3990 Ft-ért megvásárolható, ennyiért egy 50 ml-s parfüm, ilyen illattal jó vételnek számít. Ráadásul most a parfüm mellé testápoló és mini parfüm jár ajándékba, szóval igazán megéri a befektetés. Itt tudjátok megrendelni az Avon Eve parfümöket. 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter