Yves Saint Laurent MYSLF – parfümújdonság

Elvisért kábé tini korom óta rajongok, Austen Butlerért pedig az Elvis film óta. Hangosan felsikítottam, amikor megláttam, hogy az Yves Saint Laurent új férfi illatának Austen lett az arca. Imádás!

MYSLF, az Yves Saint Laurent újratölthető férfi illata. Az első YSL Beauty fás-virágos virágos illat a modernitás egyedülálló, hosszan tartó nyomával. A tetején egy friss és vibráló akkord szikrázó bergamottal, amelyet egy gazdag és intenzív narancsvirág abszolút szív követ Tunéziából. Az alapban az illatot meleg és érzéki fák, köztük indonéz pacsuli és pézsmás Ambrofix™ kiegyensúlyozzák. A modern férfiasság megnyilvánulása, hogy megünnepelhesse valódi önmagát. Elnézést nem ismerve. Büszkén. Egy illat, amely zökkenőmentesen összeolvad a bőröddel, felfedve minden egyén egyedi kézjegyét.

“Az én illatom, MYSLF.”

Az Yves Saint Laurent MYSLF a férfi mivoltának kifejezése, minden érzésével és árnyalatával együtt. Egy különlegesen egyedi illat azok számára, akik újraértelmezik, mit jelent férfinak lenni. Egy virágos csavar egy hagyományos fás illatban.

Illatjegyek:
Fejjegyek: Friss akkord
Szívjegyek: Narancsvirág abszolút
Alapjegyek: Fás akkordok

Egy YSL sziluett egy üvegben. Fényűző és időtlen, couture fekete lakkozással és az ikonikus Yves Saint Laurent Cassandre logóval, amely közvetlenül az üvegbe van ágyazva. A karcsú élek és a monolit szerkezet átöleli a benne rejlő egyedülálló fás-virágos illatot. (forrás: yslbeauty.com)



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter