Dolce & Gabbana Devotion – parfümújdonság

Nahát, egy teljesen új parfümvonal jelenik meg a Dolce & Gabbana gondozásában. Az illatot a márka népszerű kis bulitáskája, a Devotion ihlette. Nézzük, mit kapunk!

A Dolce & Gabbana idén ősszel a Devotion parfümmel jelentkezik, egy új gourmand borostyán virágos illattal, nőknek tervezve. A Devotion a márka 2018-ban bevezetett Devotion kézitáskáiról és egyéb kiegészítőiről kapta a nevét, amelyeken egy “szent szív” pecsét található.

A Dolce&Gabbana Devotion Eau de Parfum illat egy érzéki utazás, csábító és megnyugtató, amely képes felidézni a Dolce&Gabbana által nagyra tartott pozitív értékeket, amelyeket a “Szent Szív” pecsét szimbolizál. A kiváló kontrasztok, ragyogó csúcsjegyek, érzéki alapjegyek illatos alkotása.

Dolce&Gabbana Devotion Eau de Parfum: átölelő és érzéki illat. Az illatot Olivier Cresp kizárólag a Dolce&Gabbana számára alkotta meg. Az illat a kandírozott citrusok csábító, ínycsiklandó jegyeivel nyit. A szívben a narancsvirág ragyogó frissessége. A vanília meleg, érzéki érintése édes és kifinomult helyre szállítja az érzékeket.

Addig is nézegessük a csodálatos Sharon Stone-t, ahogy a Devotion táskát és az olasz életérzést sugározza felén. Az asszony ingatag, én is, már most megvettek kilóra, ha a parfüm kampányában is közreműködik Sharon! 🙂

A Dolce & Gabbana Devotion 50 és 100 ml Eau de Parfum kiszerelésben lesz kapható. Én várom, legalább egy eredeti, új vonal…hátha bejön!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter