Ariana Grande Cloud Pink – parfümújdonság

Ha viccelni szeretnék, akkor azt mondanám, hogy Ariana Grande parfümbrandje annak köszönheti a hatalmas hype-ot – ami körülveszi -, hogy az egyik parfümje meglehetősen pimaszul és arcpirító módon lekoppintott a 2020-as évek bestseller illatát, de nem mondom, mert ez nem vicc, hanem tény. Szóval beindult a szekér, de még mennyire, lássuk!

Ariana Grande énekesnő Cloud Pink nevű új női illatával került újra a reflektorfénybe. A Cloud Pink a 2018-as Cloud flankere, és a 2021-es Cloud Intense-t követi. Mindannyian tudjuk, hogy a 2018-as Cloud sikerét annak köszönheti, hogy a vájt vagy éppen kevésbé vájt orrú parfümtársaink felfedezni vélték a hasonlóságot közte és az akkor már kult parfümként emlegetett Rouge Baccarat között. Több sem kellett, még az is vett egy üveg Cloud parfümöt, aki nem akart, mondván töredékéért burkolhatja magát luxust idéző illatba. Nyilván majdnem minden évben berendelték a folytatást, idén a rószaszín jegyében járhatunk a felhők között.

Az éteri és modern Cloud Pinket Ariana magnetikus optimizmusa és magabiztossága ihlette, amely a szépséget és az erőt is megmutatja, bármilyen vihar is legyen.

[…] “El sem tudom mondani, mennyire izgatott vagyok a Cloud Pink bevezetése miatt” – mondta Grande. “A Cloud egy olyan illat, ami mindig is közel áll majd a szívemhez, és köszönöm a rajongóimnak, hogy ennyi éven át ennyi elsöprő szeretettel viseltettek iránta. Eleinte ijesztő volt egy új illat kifejlesztése a rajongók kedvenc franchise-ának keretében, de úgy gondolom, hogy megalkottuk az eredeti Cloud tökéletes testvérillatát. Az utóbbi időben bekúszott a kedvenceim közé…”.

[…] A Cloud Pink, amelyet a Firmenich munkatársa, Clement Gavarry alkotott, a borostyánfák, a magenta moha és egy csipetnyi édesített praliné érzéki keveréke. Az utazás gazdag bogyós gyümölcsök és pezsgő gyümölcsök bársonyos keverékével kezdődik, miközben a vanília orchidea és a pirosló ambrette finom virágossága tollas, pamutszerű felhők ölelésébe burkol. A maradandó benyomás, a függőséget okozó, bőrérzékeny pézsma és borostyánfa meleg keveréke kényezteti az érzékeket.

Az Ariana Grande Cloud Pink 10, 30 és 100 ml Eau de Parfum kiszerelésben lesz kapható.…



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter