Guerlain Shalimar Millesime Iris – parfümújdonság

Ha van illat, amely elképesztő módon képes megújulni évről évre úgy, hogy közben nem veszíti el önnön arcképét, az a Shalimar. Idén sem lesz ez másképp!

A Guerlain hamarosan piacra dobja Shalimar Millésime Iris új női illatát. A Shalimar Millésime Iris az 1925-ös Shalimar limitált kiadású kísérője, és a 2020-as Shalimar Philtre de Parfum, a 2021-es Shalimar Millésime Vanilla Planifolia és a 2022-es Shalimar Millésime Tonka után következik.

Az Iris Millésime a Shalimar legendás illata mögött álló hihetetlen inspiráció ünnepeként és szerelmi vallomásként az íriszt helyezi a középpontba egy olyan illattal, amely a Shalimar korábbi Millésime illatainak illatos nyomdokaiba lép. A Guerlain Maison Parfümkészítői ezzel az új kompozícióval bensőségesen csábító és érzéki illatot hoztak létre. Amint a bőrhöz ér, az írisz púderes jegyeket visz a Shalimarban és Guerlinade-ban általában megtalálható, jellegzetesen friss bergamottba. A rózsa és a fehér pézsma mellé állítva felfedi ékszer-szerű aspektusait és jellegzetes illatbeli komplexitását, hogy virágos, bársonyos jegyeket jelenítsen meg, amelyek álomszerűen érzéki érzést keltenek a testen.

“A Shalimar az érzékiség illata. Ez az írisz köré komponált Millésime olyan érzékiséget tár fel a bőrön, amely a selyem lágyságára emlékeztet.” – Delphine Jelk, Guerlain parfümőr.

Sajnos Magyarországon szinte lehetetlen ezeket a limitált szériákat levadászni, szóval irány a nemzetközi oldalakra, hátha szerencsével járunk. Ha valakinek van tuti beszerzési forrása, az szóljon! 🙂



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter