Yves Rocher új Plaisirs Nature termékcsalád – kipróbáltuk!

2016. március 29-től új időszámítás kezdődött az Yves Rocher csodás kis boltjaiban, hiszen egy vadonatúj koncepció részeként polcokra került az új Plaisirs Nature termékcsalád közel 50 terméke! Nem csak külsejében lett nagyon szemet gyönyörködtető az új termékcsalád, hanem új innovációk és a majdnem 100%-ban természetes, parabén – és etoxilmentes alapanyagok által valóban természetközeli testápoló, testszépítő termékeket vásárolhatunk.

yves rocher új kollekció

Magam is aktív Yves Rocher “fogyasztó” vagyok, természetesen lelkes törzsvásárló (aki még nem váltotta ki a törzsvásárlói kártyáját, holnap az legyen az első dolga, mert nagyon jó kis akciókat lehet kifogni, és sokat spórolni), minden hónapban alig várom az újdonságokat és a hírlevelet, valamint a nyár egyik fénypontja a kuponfüzet, amivel feltankolok egészen télig a kedvenceimből. Talán már írtam valahol, hogy a Vaníliás tusfürdő és testápoló nagy kedvencem, soha ennyire izgalmas vaníliás testápoló terméket még nem találtam, és nem mellesleg tökéletesen passzol az illata a Van Cleef & Arpels Orchidee Vanille parfümhöz, ami az egyik top bestseller niche parfüm. De van még számos kedvenc az Yves Rocher-től, aminek mindig kell itthon lennie.

Les-Plaisirs-Nature yves rocher parfümblog

A most új külsőt és új illatokat kapott Plaisirs Nature sorozatba egyből beleszerettem. Szerintem egy igen jól átgondolt koncepció van mögötte, abszolút lépést tartva a kor követelményeinek, mint például a természetes összetevők, az újrahasznosított csomagolás és az innovatívan felépített illatok, termékek. Az új Plaisirs Nature termékcsalád három illatkategóriába sorolható: relaxáció család, energia család és érzékiség család.

yves rocher parfümblog

A relaxációt nyújtó termékek közül a Narancsvirág-Levendula-Keserűnarancs (Fleur d’oranger – Lavande – Petit grain) az abszolút kedvencem. Nagyon harmonikus illat, intenzív de mégis nyugtató, kellően “illatos”. A Levendula – Vadszeder igazi kis titkos illat lehet nyáron, ugyanis a vadszeder fanyarkás illata, a tiszta, éteri levendulával talán jobban frissít mint egy nagy adag citrusos akkord. Imádom a szeder illatát nyáron viselni, és nagyon sokan megdicsérik rajtam. A Mandula – Narancsvirág (Amande Fleur d’Oranger) a tisztaság illatát eleveníti fel, pikánsan zöldes, púderes és leheletnyi krémes tónussal.

Amióta gyerekem van, rákaptam a reggeli (és sokszor az esti) tusolásra, mert valahogy jobban indul a nap (oké, a kényszer vitt rá, amikor este hullafáradtan zuhantam az ágyba és nem volt kedvem még csak letusolni sem), ilyenkor pedig előszeretettel használok frissítő, élénkítő, energetizáló illatú tusfürdőket, szappanokat, testápolókat. Az új energetizáló termékcsalád Mangó-Koriander (Mangue-Coriandre) darabja issssteni! Vegyétek, de komolyan! Tökéletesen passzol az édes, zamatos és egzotikus mangóhoz a fanyarkás, nagyon zöld tónusú koriander, engem szó szerint felpezsdít ez az illatkombináció. A Mandarin-Citrom-Cédrus (Mandarine-Citron-Cedre) a valóban kicsattanóan friss illatok rajongóinak nyújt élvezetes perceket. A Málna-Borsmenta (Framboise Menthe Poivree) pedig szó szerint jeges fürdőt kínál, szerintem a kánikulában jól jön majd, amikor óránként tusolok le.

Plaisir Nature  Collection Vanille Bourbon
Plaisir Nature Collection Vanille Bourbon

Végül jöjjenek a szenvedélyes és érzéki illatok, a tuti befutó még mindig a Bourbon Vanília (Vanille Bourbon), bársonyos, pikáns vanília aromával, rendkívül természetes vanília illattal (szóval semmi mű-illat!), tartós, és érzéki, imádom. A Kókuszdió (Noix de Coco) pedig a termékcsalád kis jolly jokere, mert télen-nyáron használható, krémes, enyhén fás, pikáns aromájú, én nagyon szeretek kókuszillatú lenni.

yves rocher új kollekció2

Jó hír, hogy a termékcsalád nem csak külsejében, illatában változott, hanem új termékfajták is kerültek a többi mellé, ráadásul állandó kínálata lesz a márkának. Ilyenek például az egyes illatokhoz tartozó Eau de Toilette parfümök, vagy a szappanok, testradírok és testvajak, de résen kell lenni, mert nem mindegyik illat lesz megtalálható minden kiszerelésben. A mi szempontunkból jó hír, hogy a következő illatokból kapható parfüm edt töménységben: Narancsvirág-Levendula-Keserűnarancs, Mandarin-Citrom-Cédrus, Bourbon Vanília és Kókuszdió. A 100 ml-s kiszerelés 2.700 Ft, a 20 ml pedig 1.300 Ft alapáron elérhető, baráti ugye? 🙂

Az új Plaisirs Nature termékcsaládokat keressétek az Yves Rocher üzleteiben és a márka weboldalán!

Andrea



1 thought on “Yves Rocher új Plaisirs Nature termékcsalád – kipróbáltuk!”

  • Én ma elzarándokoltam egy YR-ba 🙂 de nem parfümmel, hanem egy szedres levendulás testápolóval tértem haza. Issssteni az illata.
    Remélem valamennyire hidratál is, nyáron kint van kezem-lábam, és sajnos eléggé száraz a bőröm a végtagjaimon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter