Beauty-percek: Douglas Make-Up újdonságok

A Douglas parfümériákban egyre bővülő termékpalettával érhetőek el a saját márkás Douglas Make-Up termékek, melyek nagyjából közepes árfekvésűek, viszont a már megszokott Douglas minőséget hozzák. Régóta használom a Douglas saját márkás termékeit, ha nem is sikerült mindent kipróbálnom, azt látom, hogy jó ár/érték arányban szerezhetek be valóban trendi termékeket. Az idei tavasz igazi mennyország, hiszen rengeteg sminkújdonságot ismerhetünk meg, próbálhatunk ki, bevallom, én amilyen hamar rákapok valamire, azt olyan hamar is meg tudom unni, és mindig az újdonságok között mazsolázok élvezettel.

douglas makeup parfümblog

Abszolút kedvencem a Douglas Make-up Lost in Galaxy kollekció. Nagyon izgalmas, nagyon vagány és nagyon hordható kollekció, amely túlmegy vastagon a megszokott komfortzónámon, és ezt imádom. Fény, csillogás, metálos árnyalatok, és gazdag textúra, ez a Lost in Galaxy. A lilás-bordós szemhéjtus all-time favorit lett, nagyon szépen lehet vele dolgozni, a sötétbarna szememhez nagyon jól passzol és menő! 🙂 Az XXL méretű Highlighter hiánypótló termék a neszesszeremben, most már tudom, hogy eddig is kellett volna használnom, nagyon bájos csillogást kölcsönöz a bőrnek. Valószínűleg életem végéig kitart ez a kiszerelés. A kollekció két különleges, fémes csillogású, magasan pigmentált szemhéjfestéket is tartalmaz, jelentem, hogy nem túl vastag rétegben is szépen fed, erőteljes színű, mégsem sok, és órákig a helyén marad, ez nagy szó! A kollekcióhoz dukál két különleges, kaméleonszerűen színváltó körömlakk, vigyázat, most érdemes beszerezni, mert limitált, nem lesz belőle több.

lost in galaxy look parfümblog
Lost in Galaxy kollekció

Az alapozók új dimenziója a kompakt púder és a folyékony alapozók összeolvadásából létrejött Douglas Heaven Foundation, amely egy mindennapos használatra kifejlesztett könnyed alapozó. A 3 árnyalatban elérhető, saját szivaccsal ellátott kompakt alapozót először szokni kell, mert bár úgy visszük fel, mint a púdert, mégis alapozó hatása van. Erős fedést ne várjunk, inkább közepes bőrszínező hatása van, valóban egyesítve a púder és az alapozó jó tulajdonságait.

Douglas_Make_up-Foundation-Heaven_Foundation
Heaven Foundation alapozó

Kétség kívül a matt rúzsoké a divat, legyen szó bármilyen árnyalatról, a lényeg a mattos, szaténos fedés. Én a legdögösebb, sötétvörös Lipstick Mattissm ajakrúzst használom, krémes és magas fedésű, elég belőle egy vékony réteg is. Irtó vagány, hogy a folyékony rúzs kupakja is bársonyos tapintású. 6 árnyalatban kapható.

douglas mattism rúzs parfümblog
Douglas Mattism rúzs

Amiből soha nem elég, az a szemspirál, ha más szépészeti eszközt nem is használok, spirált akkor is feldobok, ha van rá időm, ha nincs. Magam részéről a dúsító és göndörítő változatot szeretem a legjobban, külön piros pont, ha a kettőt együtt tudja egy termék. Ami még fontos számomra, hogy ne potyogjon le az alsó pillák alá, azt a bizonyos pandamacis tekintetet varázsolva így az arcra. Nagyon érdekes a Douglas Kiss & Curl szemspirál applikációjának a formája, a megcsavart kivitelnek köszönhetően göndörít, és a speciális vágási formájának köszönhetően több festéket tud a pillákra vinni, mint hagyományos társai.

Kiss & Curl Mascara
Kiss & Curl Mascara

Tudtátok, hogy 149 különböző Douglas körömlakk közül lehet választani? Sajnos itt már nem merem azt mondani, hogy beszerzem mind, mert az nagy falat lenne, de a nude, pasztell, elegáns, vörös, mutatós, glitteres, csillogó, havas árnyalatok közül szerintem mindenki tud minimum 10 darabot választani. Nekem egy “ezeréves” nude árnyalatú lakkom van, amit mindenki megdicsért, ahányszor csak felkenem, és most beújítottam egy vagány, mutatós rózsaszínnel, hisz’ tavasz van, vagy mi a szösz! 🙂 Nagyon jó a körömlakk lekerekített és széles ecsetje, élmény vele lakkozni, az én 15-ös árnyalatom fedőlakk nélkül három napig bírta makulátlanul.

Douglas_Make_up-Smalti-Nail_Polish_Color

Ha szeretnétek kipróbálni a Douglas Make-Up termékeket, akkor látogassatok el a legközelebbi Douglas parfümériába, vagy böngésszétek a www.douglas-parfumeria.hu weboldalt inspirációért.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter