YSL Mon Paris Mon Paris Floral – parfümújdonság

Hogy életre keljen a virágos illat mély intenzitása, YSL Beauté összehozta a parfüm világ két nagyszerű tehetségét, hogy együtt létrehozzák ezt az új, ciprusos illatot. Dora Baghriche és Olivier Cresp a Mon Paris illatcsalád megszületése óta dolgozik együtt, és a felejthetetlen jellegzetességüket a modernitás és a könnyed érzékiség segítségével jelenítik meg az új intenzív, és elegáns Mon Paris Parfum Floral illatban.

Az illat egy gyümölcsös hevességgel indul, amely a fűszeres bergamott esszenciából, a körte, a málna és a barack illatjegyeiből tevődik össze. Az illat szívében: egy titokzatos, csábító datura virág, mely hipnotikus tulajdonságáról híres, utat ad az egzotikus sambac jázminnak, narancsvirággal és magnólia esszenciával és egy finom bazsarózsa akkorddal kiegészítve. Az egészet alátámasztja a nehezebb, de mégis érzéki pacsuli esszencia, a pézsma, amely provokatív és föld-közeli, és a kasmír, amely olyan megnyugtató, akár egy szerelmes ölelés. Teljesen lenyűgöző, magával ragadó, mint a legőrültebb szerelmi afférok, egy olyan virágos parfüm, amely tartós és teljesen érzéki. És mégis, akár a legkacérabb szerelmi affér, oly könnyed, légies és áttetsző annyira, hogy hagyja, hogy az érzéseid elragadjanak téged, ahogy a szellő libben, hogy egy másik időben, egy másik helyről, a szerelmeddel álmodj.

Ahogy a szerelmi afférok legendájához illik, egy új, halvány rózsaszín dobozban, púderrózsaszín Cassandra logóval idézi fel a Yves Saint Laurent Mon Paris Floral illat intenzív, virágos szerelmét. Belül, az új ikonikus lavaliere kristály szirmokkal borítva szárnyal, az üveg nyaka köré tekeredve. A YSL couture virágos és díszes stílusa inspirálta, olyan akár egy aszimmetrikus bross, mely egyszerre sugall eleganciát és csábítást.

Kapható májustól.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter