Robert Piguet Atomica – parfümújdonság

Robert Piguet, a nem is olyan rég felélesztett parfümház grandiózus szupersztárja a Fracas, amelyet egyenesen a parfümök királynőjeként is szoktak becézni. Nekem is van egy üveggel, amelyet balszerencsés módon épp azelőtt vettem, mielőtt kismama lettem, és mit az Isten, pont rosszul voltam minden illattól/szagtól, így a Fracas szóba sem jöhetett nagyon sokáig nálam. Aztán, amikor a gyerek kicsi volt, nem akartam kinyírni a szaglószervét ezzel a brutál erőteljes, virágos illattal, aztán szép lassan meg is feledkeztem róla. De csak a Fracas-ról, merthogy szépen elkezdtem a többi Piguet illatot begyűjteni, ugyanis ritka jó kis darabok, és ha nem is mindegyikről, de a többségéről ordít, hogy valóban beleraktak némi munkát, és kiváló minőségű illatok születtek. Szóval a cél: a teljes kollekciót egyszer valamikor magaménak tudni.

Nem lesz egyszerű, mert azért lassan, de biztosan jelennek meg újabb és újabb Piguet illatok, a legújabb éppen most. Atomica néven robban be (haha) a köztudatba. (mondjuk épp nézem a Csernobil HBO minisorozatot, és mindenre vágyom, csak atommal kapcsolatos dolgokra nem, de nyilván ez a parfüm nem ennek szól…de mondjuk az időzítés elég szerencsétlen így).

“Az érzékeket élénkítve ez a misztikus illat az elemi olaj és a gyömbér ellentéte jegyeivel robban, amelyet fűszeres, egzotikus akkordok kevernek össze, és pézsmás borostyánon alapul.”

Főbb összetevői között lesz a cypriol, olibanum, vetiver, cédrus és tömjén.

Én kíváncsi vagyok rá, ti is?

Apropó, milyen Piguet illatot ismertek/szerettek/nem szerettek?



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter