Beauty-percek: L’Oreal Paris Cannes 2019 kollekció

Soha nem jártam még a francia riviérán, de Cannes az a hely, ahova muszáj egyszer eljutnom, pláne akkor, amikor éppen a filmfesztivál miatt nyüzsögnek arra a sztárok. Milyen menő lenne már belebotlani egy-egy világsztárba, mondjuk Brad Pittbe, aki épp idén tette tiszteletét az eseményen. Erről lecsúsztam, de a L’Oreal Paris jóvoltából egy kis cannes-i hangulatot tudok itthon is varázsolni az új, limitált Cannes 2019 kollekcióval.

A kollekció két csodásan kivitelezett rúzsból és egy szempillaspirálból áll. A már jól ismert Color Riche hidratáló rúzs két különleges árnyalata a vörös szőnyeg trendjeinek megfelelően vagy vadítóan vörös vagy modern rózsás árnyalatban pompázik, a nude árnyalatok kedvelőinek nagy örömére. A Red Carpet 357 esti programokhoz ajánlott, de én azt mondom, hogy csak bátran tegyünk fel vörös rúzst napközben is, vegyünk példát a francia nőkről, akik egy totál visszafogott sminkhez mindig vörös rúzst használnak, én imádom ezt a stílust. Persze a nude Rose Tendre 303 látszólag hétköznapibb megjelenése is simán elmegy egy esti koktélruhához. Nagyon krémes, jól pigmentált rúzsok, nem szárították az ajkamat, közepesen tartósnak mondanám őket, hiszen azért pár óránként igazítani kellett. Egy biztos, különlegesen szép darabok, már csak a rúzs míves faragása is megér egy misét.

A kollekció másik népszerű darabja a Million Lashes 2019. Sosem felejtem el, amikor az egyik ismerősöm olyan vehemensen érvelt a Million Lashes spirálok mellett, hogy mennyire szenzációsak, hogy nekem is ki kellett próbálnom egyet. Valóban nagyon szépen dúsító spirálról van szó, keféje szerencsére nem a modern, vékony gumibotokat idézi, hanem vaskos és tömör, közepes méretű. Ha spirál, akkor nálam elsődleges, hogy ne potyogjon le az alsó pilláim alá, én a Million Lashes-nél nem tapasztaltam. Hozzáteszem, két rétegben szoktam használni.

Szép smink nincs szépen előkészített smink nélkül. Már régóta szerettem volna kipróbálni a L’Oreal Smooth Sugar tisztító arcradírját. Én a durva arcradírokat szeretem, így külön öröm volt, hogy ebben a termékben kristálycukor van, amely valóban radíroz. Plusz dörzsölés hatására felmelegedik az arcradír, és nem túlzok, hogy isteni babapopsi bőrt csinál. Az illata pedig gyümölcsös (kivi van benne, bár a kivimagok szerintem csak a hype részei).

Bevallom, soha nem használtam még L’Oreal Paris arckrémet, mivel mindig is problémás volt a bőröm, és extra termékekkel tudtam csak kordában tartani. Ellenben baromira vízhiányos, amihez pedig kell a hidratálás. Nagyon meglepett, hogy mennyire jó a Hydra Genius normál-kombinált bőrre való géles arckrém. Szinte issza az arcom, de nem lesz hamar “szomjas” tőle, elég két-három pumpányi adag, és egyáltalán nem húzódik a bőröm, és ami a legfontosabb, nem jönnek ki tőle a pattanások. Aloe verával és hialuron savval telepakolt krém, de érdemes az alkoholtartalma miatt arra érzékenyeknek erre odafigyelni. Én csak nappalra használom, alapozó alá.

A L’Oreal Paris Cannes 2019 kollekciót a Notino.hu oldalon megtaláljátok.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter