Újdonságok a Neroli parfümériában

A Neroli Parfüméria ismét fantasztikus újdonságokkal örvendeztet minket. Sorra érkeznek hozzájuk a jobbnál jobb újdonságok, így biztos vagyok benne, hogy mindkét nem tagjai találnak majd kedvükre valót.

Kezdeném is az Atelier Cologne-val, melytől rögtön 3 üdítően könnyed új nyári illat érkezett. Mindhárom illat citrusos, úgyhogy most már csak abban reménykedünk, hogy hosszú, forró, száraz nyár elé nézünk, melyben ezek az illatok pompásan érvényesülnek majd a bőrünkön.

Atelier_Cologne_full_range

Az Oolang Infiniti egzotikus és harmóniát sugárzó. Jázmin, narancsvirág, tea, vetiver, fás jegyek és dohányvirág nyári üdeségét adagolja szép fokozatosan ez a végtelenséget képviselő illat.

A Trefle Pur egy igazán zöld illat, mely a megnyugtató, erőt és biztonságot sugárzó férfiasságot képviseli. Ennyi megnyugtató és harmóniát adó összetevőt ritkán találunk együtt. Itt minden a természetről és zöld színről szól: bazsalikom, kardamom, ibolyalevél, lóhere, pacsuli, narancsvirág, moha és a fanyar keserűnarancs egysége, remélem sok férfi parfümrajongót buzdít majd ennek az illatnak a kipróbálására.

A Bois Blonds a 3 illatból a legtöbb érzékiséggel megáldott. Lüktető, trópusi, nyári éjszakákat idéz pikáns rózsaszín borssal, narancsvirággal, tömjénnel, vetiverrel, pézsmával és fás jegyekkel. Hmmm?.isteni finomra sikerült.

o.26319.jpg

Ha már újdonságoknál tartunk a Mancera is előrukkolt 5 zseniális illattal, természetesen most sem csalódtam, olyan jól sikerültek, és a legjobb, hogy mindenki talál kedvére valót.

Az Indian Dream a legnőiesebb tagja az új illatoknak. Olyan, mint egy trópusi sziget, mintha Tahitin a pálmafák között sétálva, buja és gazdag illatú virágok illatától bódulva egy soha véget nem érő álmot élnénk meg éppen. Van itt minden, ami egzotikus és különleges, heliotrope, jázmin és az örök nőiességet rejtő rózsával, pézsmával, szantálfával és vetiverrel, no meg persze vaníliával. Örök álmodozó hölgyeknek született parfüm.

Az előző illat után most jöjjön a Mancera legférfiasabb újdonsága, a Lemon Lime. Friss, erőteljesen citrusos illata a magabiztos, sportos férfiak kedvence lehet. Semmi erőltetettség, semmi mesterkéltség, csak a nyers erő. Citrom és narancs minden mennyiségben, fehér virágokkal és levendulával, és ha még a moha és geránium illatát is hozzávesszük, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nem maradunk észrevétlenek.

o.26321.jpg

Az újdonságok közül rögtön 2 kedvencem is lett?természetesen mindegyik a tenger illatát vette alapul. Az egyik, az Aoud Blue Notes, férfi parfümként jelent meg, de a hozzám hasonló tengerimádó hölgyek is bátran magukra fújhatják. Csodaszép kék színátmenetes üvege, mely a királykéktől a türkizig a tenger minden árnyalatát felvonultatja, idén debütált a Milánói Esxence Parfümexpón. Ez az illat igazi kuriózum, hiszen a tenger illatát ouddal kombinálva, abszolút egyedi a kategóriájában. Az illat erősen addiktív, csábító és érzéki. Számomra még mindig hihetetlen, hogy szinte minden illatcsalád bemutatkozik benne: friss citrusok, gyümölcsös és zöld jegyek, egy kevés a púderes ibolyából és íriszgyökérből, fás (szantál, oud, guaiac fa) és bőrös jegyek, édes vanília, pacsuli, ámbra, rózsa és yalng-ylang. Nekem ez az abszolút favorit és nem csak nyáron használnám, hanem egész évben.

A másik tengerillat, a So Blue, ami már kifejezetten nőies, itt is adott a vizes, kék átmenetes hatás, a citrusok és a gyümölcsös jegyek, a rózsa, ibolya, moha, pacsuli, valamint a vanília, pézsma és szantálfa érzéki 3-asa. A sós tenger illata pedig méltóképpen teszi fel rá a koronát.

Végül jöjjön a Wild Rose Oud, mely a Montale rajongóknak is tetszeni fog, hisz gazdag rózsás, jázminos, pacsulis illata mellé az oudból is jutott bőven. A vanília és pézsma egy kis érzékiséget, nőies bájt csempész bele, a citrusok pedig arról gondoskodnak, hogy ne váljon túl nehézzé a Wild Rose. Az orientális illatokat keresők feltétlenül próbálják ki ezt a mesés illatot.

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter