L?Artisan ? avagy most csapjatok le az utolsó darabokra!

A Madison Parfümériában megszületett a döntés, hogy kifuttatják a L?Artisan ház parfümjeit, és ennek apropóján 30%-kal leértékelik az alább bemutatott illatokat. Most érdemes lecsapni a lehetőségre, hisz niche parfümökről lévén szó, ez igen jó lehetőség, hogy beszerezzük kedvenceinket.

Egy nagyon jó kis férfiparfüm, a Méchant Loup ? azaz Gonosz Farkas ? nagyon jól hordható, igazán férfias. Szerintem nem is olyan gonosz 🙂 , ahogyan a nevében van, nem egy sötét, nehéz illat tárul elénk, hanem a laza elegancia, a hétköznapi minőség. Izgalmas a cédrus, szantálfa és a fás jegyek illata, melybe a méz, praliné, édesbélű mogyoró és a mirha illata olvad kissé játékosan és flörtre hívogatóan. A L?Artisan férfiaknak szánt illatai közül az egyik legjobb.

7490_y726zqksi3_240

A nőies, nyári, gyümölcsös Mure et Musc Extreme is még fellelhető az üzletben, ha elég gyorsak vagytok. Játékos, gyümölcsös illatát a szedernek, piros bogyós gyümölcsöknek, a keserű narancsnak és pézsmának köszönheti. (*Nekem személyes kedvencem, nagyon sokan megdicsérik rajtam, valóban nyáron ideális a fanyar pézsmás-szedres akkord által. – Andrea)

A Caligna, mely nevét az udvarlás, flörtölés szóból kapta igazán elragadó illat. A balzsamos, fás, virágos és gyümölcsös jegyek is megtalálhatóak benne. Fejjegyében a mandarinlevél, füge, rózsa és zsálya tipikus mediterrán hangulatot teremtenek. A szívjegy ibolyája, jázminja és egy pisztáciafaj fájának gyantája olyan izgalmas összhatást ért el, mintha a jázminból lekvárt csináltunk volna. Buja és egzotikus. Az alapjegyben a tölgy, a tűlevelek és a láthatatlanul megbújó abroxan egy abszolút nyári, fás összhatással zárják az illatot.

11168578_10205686826509064_4274702592157961172_n

Oud rajongóknak pedig itt van az Al Oudh, mely telt, keleties illat, melyből nem spórolták ki az összetevőket. Ha szeretitek a füstös, fűszeres, oudos illatokat, akkor mindenképp ki kell próbálnotok. Olyan, mint egy keleti vásár, melyben a bors, kömény, datolya, aszalt gyümölcsök, narancsvirág, tömjén, sáfrány, rózsa és írisz is benne van a bőrös-oudos jegyek mellett. Persze a fás jegyeket sem spórolták ki belőle, a cédrus, szantálfa, pacsuli, a tonkababbal és mirhával egy száraz, enyhén édeskés utóhatással ajándékozzák meg az Al Oudh-ot.

Ha pedig inkább a parfümolajakat szeretitek, nos azokra is érvényes a 30% kedvezmény.

Belőlük az egyik a közkedvelt Mure et Musc, mely hasonlít az extreme változathoz, csak itt citrusokkal és tölgymohával dobták fel a bogyós gyümölcsök és pézsma illatát.

lady.gazeta.kz

Másik pedig a szintén nagy népszerűségnek örvendő Premier Figuier parfümolaj változata. Nyáron különösen szeretem, hisz ez a zöld illat mindig felfrissít, ráadásul a füge illata a mediterrán tájakat juttatják eszembe. A füge pedig fügefalevélbe, kókuszba, szantálfába, mandulatejbe és aszalt gyümölcsökbe burkolózik, mégis könnyed és friss marad.

Minden kétséget kizáróan egyik jobb, mint a másik, főként így nyáron! Úgyhogy hajrá, siessetek, míg el nem fogynak!

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter