Új darabok az Essence Like a sorozatban

Idén nyáron bővül az Essnece márka parfümvonala, a Like a… sorozat, méghozzá kifejezetten könnyed, vidám, fiatalos nyári parfümökkel. Itt már olvashattatok bővebben az Essence parfümökről. Ráadásul most szettben is megvásárolhatóak, és hogy ez miért jó? Íme:

Az ideális ajándék ? gyönyörűen mutat az ajándék csomagban, biztos, hogy a testvéred, a legjobb barátnőd vagy a kedvenc unokatestvéred kiugrik a bőréből örömében, ha meglátja. A virágos és friss illatú illat szettek garantáltan hangulatba hoznak és elhozzák a tavasz érzését. Még egyszer, ?Válassz hangulatot! Mindössze csak egy illattal!? ez a mottó. És mindezen felül, adunk hozzá két limitált kiadású colour & go körömlakkot ? az egyik sima, a másik csillogó hatású? a körömlakkok színei tökéletesen illeszkednek az illat hangulatához. Ezeket a körömlakkokat használhatod önmagukban vagy együtt, a szemet gyönyörködtető körmök garantáltak.

 Az illatokat nemzetközileg elismert parfümkészítőkkel együttműködve alkották meg és fiatalos, dizájnos üvegekben elérhetőek, amelyeket kis cuki szalag díszít. A limitált kiadású trendi ajándékdoboz egy 50 ml eau de toilette-t és két exkluzív colour & go körömlakkot tartalmaz. A tökéletes ajándék – megszokottan kedvező áron.

Az új parfümök pedig a következőek:

Composing_rollercoaster_02

Like a rollercoaster ride

Az adrenalin növekszik, szívdobogás, jókedvű várakozás és aztán tiszta szórakozás. Virágos, friss és vidám, izgató és meglepő ez az illat, mint egy hullámvasúton utazni. A teljes szabadság érzete. 50 ml 2.999 Ft, 10 ml 999 Ft.

Fejjegy: alma, fehér őszibarack

Szívjegy: bazsarózsa

Alapjegy: szantálfa, pézsma, vanília

million-miles-50ml

Like a million miles away

Vándorkedv? Sóvárgás? Mehetnék? Egzotikus, vad és bátor, ez az illat elrabol a klassz fővárosba vagy  izgalmas, kalandos helyekre. Ahová mindig is megy az út, az illat mindig is az álomszerű órákra emlékeztet millió mérfölddel arrébb! 50 ml 2.999 Ft, 10 ml 999 Ft.

Fejjegy: mango, mandarin, grapefruit

Szívjegy: szilva, rózsa, praliné

Alapjegy: pézsma, vanília, szantálfa

Composing_jump

Like a jump in the pool

Felébred az új engergia és megnöveli a kedvfaktort – ugrás a mélykék medencébe. Klassz, hűsítő és serkentő, ez az illat a meghívó az év medencés bulijára. Ne felejts el bikinit bepakolni! 50 ml 2.999 Ft, 10 ml 999 Ft.

Fejjegy: bors, zöld alma, citromvirág

Szívjegy: bazsarózsa, gyöngyvirág, tea levelek

Alapjegy: fehér cédrus, pézsma, vanília

Az Essence parfümöket keressétek a nagyobb drogériákban!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter