Essence Like a…parfümsorozat

Az Essence sminkmárkát bizonyára nem kell be mutatnom nektek, kiváló ár/érték arányú make-up termékeket találhatunk közöttük. Most egy limitált sorozat került piacra az Essence gondozásában, mellyel kifejezetten a fiatal korosztályt célozták meg. Valóban nagyon jó ajándék lehet fiataloknak, kezdőparfümként.

Az Essence Like a … sorozat 6 parfümje mind egy-egy életérzést, élményt sűrítenek egy üvegbe. A rendkívül fiatalos üvegek valóban vidám, élénk és fiatalos illatokat takarnak nagyon vonzó áron: 10 ml 999 Ft, az 50 ml 2.299 Ft. (Keressétek a Müller és a Rossmann drogériákban)

Like a Day in a Candy Shop egy édes és életvidám illat, a tinikor legszebb pillanatainak kísérője lehet. Vidám és édes, mint az őszibarack, tonkabab és vanília, élettel teli, mint a jázmin, orgona és orchidea.

Like a New Love a szerelem esszenciája, virágos, romantikus és modern, köszönhetően a mandarinnak, grapefruitnak, bazsarózsának, jácintnak, valamint a krémes kávénak, csokinak és vaníliának az alapjegyekben.

Like a Girl’s Night Out a csajos bulis éjszakák illata. Pezsgő és izgalmas illata nem áll másból, mint sárkánygyümölcsöből, goji bogyóból, rózsából, magnóliából, vetiverből, vaníliából és pézsmából.

Like a Trip to New York a felfedezők és a szabad lelkűek illata, azoké, akik a nagyvárosok lüktetését imádják. Gyümölcsös fás és fűszeres jegyei a következők: kardamom, vörös áfonya, grapefruit, rózsa, maszlag (datura), cédrus, fás jegyek, borostyán.

Like a First Day in Spring a tavasz illata. Zöld, friss és élénk, köszönhetően a ananásznak, mandarinnak, pralinénak, szedernek, szantálnak, pézsmának, vaníliának.

Like a Walk in the Summer Rain virágos, vizes és tiszta illata a tisztaságillatok kedvelőinek kedvez. Citrusok, görögdinnye, frézia, ózon, moha, cédrus és pézsma gondoskodik a friss zuhany élményét nyújtó illatról.

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter