Top 5 karácsonyi designer illat a család hölgy tagjai számára

Így karácsony közeledtével mindannyian valami meghitt, ünnepi illatra vágyunk. Ráadásul, ha az ajándékvásárlás még várat magára és ötletünk sincs mit vegyünk édesanyánknak, nagymamánknak, testvérünknek, párunknak, a már felnőtt gyerekeinknek vagy épp az unokatestvéreknek, akkor íme néhány ötlet a designer parfümök világából. A most következő illatoknak nem csak a csomagolása szép, de illatuk ünnepi, szofisztikált és minden korosztály talál benne megfelelőt.

106165-Zoom

A szerencsésebbek, akik még meg tudják ajándékozni a nagymamákat érdemes ha a régebbi klasszikusok között kutakodnak. Még ma is kapható az ?50-es évek gyönyörű romantikus parfümje, Christian Dior Diorissimo-ja. Ha a nagyikat ezzel a szép, nosztalgikus illattal lepjük meg, bizonyára könnyeket csalunk a szemükbe, természetesen örömkönnyeket. A Diorissimo tele van virágokkal, orgona, jázmin, liliom, gyöngyvirág, amarillisz, ylang-ylang olyanok, mint egy virágcsokor. Az ehhez hozzáadott zöld levelek, bergamott, rozmaring és szantálfa pedig olyan illatot varázsol kedvenc nagymamánk köré, mely a fiatalságát juttatja eszébe. Lelőhely itt!

edm821129LARGE

Ha édesanyánkat szeretnénk meglepni egy szép, diszkrét és egyáltalán nem hivalkodó ünnepi illattal, akkor én az Eaudemoiselle de Givenchy-t választom. Lágy, szeretettel teli, van benne valami tradicionális, klasszikus, ugyanakkor megnyugtató és meghitt. A bazsalikommal, naranccsal, citrommal induló kezdést a rózsa és ylang-ylang szépen elmélyíti, melyet a tonkabab, ámbra és pézsma pihe-puhává és szelíden simogatóvá tesz.

Most egy kicsit azokhoz a pasikhoz szólnék, akik barátnőjüket szeretnék karácsonykor (is) parfümmel megajándékozni. Az érzéki, intimitást sugárzó, fás-púderes Burberry Body edp, pont egy olyan parfüm, amit egy nő szívesen kap a kedvesétől. Buja frézia és őszibarack egy kis rózsával, írisszel és szantálfával a fej,- és szívillatban. A karácsonykor különösen jól eső fás-púderes hatást pedig a pézsma, kasmírfa, ámbra és vanília egészíti ki. Itt megvásárolhatod! 

Ha nővérünket, húgocskánkat vagy unokatestvérünket szeretnénk meglepni akkor valami különlegeset és szívhez szólót érdemes választani. Számomra a testvéri/unokatestvéri szeretetet és köteléket a Shiseido Zen Moon Essence fejezi ki. Már a csomagolása is csodaszép, igazi karácsonyi ajándéknak való. Gyümölcsössége, a grapefruit, körte, ananász, bergamott, málna az örök játékosságot, cinkosságot, a rokoni szálak erősségét fejei ki, melyekkel semmilyen baráti kapcsolat nem érhet fel. A virágok: a rózsa, ibolya, frézia, tubarózsa, magnólia és jázmin jókedvet, örök optimizmust visz bele. A vanília, kasmírfa, pacsuli, pézsma és ámbra pedig ehhez a sok játékossághoz, felnőtt komolyságot, elmélyült szeretetet ad.

2000699-p-MULTIVIEW

Ha pedig felnőtt vagy majdnem felnőtt lányunk épp olyan parfümmániás, mint mi vagyunk, akkor a Bvlgari Omnia Coral pont ideális lehet. Szép, rafinált formájú üveg, mely a felnőtt nőiességet fejezi ki, ugyanakkor vidám, játékos színű, mely mégis csak azt sugallja, hogy egy lány ? legyen bármennyi idős- a szülei szemében mindig az ő kislányuk, szemük fénye marad. Goji bogyó, bergamott, hibiszkusz, gránátalma és tündérrózsa egy kis cédrussal és pézsmával, mely egy igazén optimista életigenlő illatot ajándékoz viselőjének. A fiatalságot, örömet, és gondtalanságot ünnepli. Lelőhely itt!

Szylwy



4 thoughts on “Top 5 karácsonyi designer illat a család hölgy tagjai számára”

  • 🙂 nincs mit, még csak most jön a java! Tuti tippek karácsonyra! Igen, abszolút ajánlom a Parfümcentert, jó 5 éve ismerem őket és teljes mértékben meg vagyok elégedve mindennel! Üdv, Andrea

  • Szia!
    Köszönjük a cikket! 😉
    Ezek szerint Te a parfümcentert ajánlod? Megbízhatóak?
    Előre is köszönöm!
    Erika

  • Szia!
    Ezek szerint Te a parfümcentert ajánlod a netes beszerzéshez. Ők megbízhatóak?
    Előre is köszönöm!
    Erika

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter