Titanic parfüm – már nem csak 3D-ben hódít

Nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy a film készítői az ezredik bőrt akarják lehúzni a Titanic tragédiájáról. Nem meglepő módon az új, 3D filmváltozattal egy időben adták ki a Legacy 1912 Titanic parfümöt.

Ha hihetünk a legendának, akkor anno Adolphe Saalfeld német születésű vegyész, parfümőr 1912-ben az Egyesült Államokban szeretett volna szerencsét próbálni új illatkreációival, melyeket kis mintákban vitt magával a Titanicra. Egy új parfümmárka és parfümvonal megjelenéséről álmodozott, melyet a Titanic elsüllyedése meghiúsított. Saalfeld túlélte a tragédiát, de a mintái elvesztek. Később megtalálták a Titanic roncsai között, meglepően jó állapotban. Ezt rekonstruálták most!

A parfüm összetevői között citrom, neroli, rózsa és ámbra van. A parfümöt az RMS Titanic cég gyártja, akik a “hivatalos” relikviákat és ajándéktárgyakat is forgalmazzák. 69 $-ért megvásárolható ezen a hivatalos oldalon, ahol megnézhettek egy videót a parfüm történetértől, valamint elolvashattok számos véleményt a parfümről azoktól, akik már kipróbálták.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter