Tavaszi parfümök – ajánló

Nálam a parfümszezon tavasszal kezdődik: ahogy melegszik az idő, egyre többször fürdőzhetek a napfényben, és virágba borul a természet, azonnal valami könnyi, friss, virágos illatra szeretnék váltani a nehezebb, fűszeresebb téli illataimat hanyagolva. Ilyenkor rituálisan át is pakolom a parfümpolcomat, és minimum két napig nyakig tavaszi illatokat tesztelek. Most egy pár jó kis tavaszi darabot összeválogattam nektek, amelyek szerintem kipróbálásra érdemes tavaszi illatok.

Lanvin A Girl In Capri EDT 

Rendkívül bájos, peszgő illat, csupa élet és gyümölcsös csacskaság. Nagyon szeretnék Caprira eljutni, csakis ezt fogom ott használni.

Atelier Cologne Orange Sangunie 

A kölni újraértelmezése niche minőségben – ez az Atelier Cologne. A márka legnépszerűbb darabja a valódi narancsillatot imitáló Orange Sanguine. Citrusos, 100%-ban uniszex illat, nem csak tavaszra!

Juliette Has A Gun Vanilla Vibes

Megvan a sós vanília akkordja, amit az Olympea-ban már megismertünk? Nos, halványan a Vanilla Vibes is ezt a vonalat követi, azt a fajta “vibe”-ot, amit a naptej, sós tengervíz és a napsütés hagy a bőrödön. Nagyon kult darab!

Narciso Rodriguez Narciso Rouge

Az utóbbi évek egyik nagy szerelme ez az illat! Csodálatos púderes, édeskés illat, friss és ultra nőies egyszerre. Abszolút addiktív, imádom viselni. Télen túl kevés, nyáron túl sok, épp tavaszra való! Vegyétek!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter