Gucci Bloom Ambrosia di Fiori – parfümajánló

Odavagyok a Gucci Bloom dekadens stílusáért. Nekem az első Bloom a kedvencem, de minden egyes verzióra kíváncsi vagyok, imádom, ahogy a tipik 90-es évek virágos trendjét újra divatba hozták. Az antik világ lakomáit idézi meg, ahol az ambrózia a görög istenek eledeléül szolgált és a legenda szerint, aki ivott belőle, halhatatlanná vált. Az illatos, rendkívül értékes nektár és a nedűhöz fűződő varázslatos hiedelmek motívumait szőtték bele a Gucci Bloom illat történetének legújabb fejezetébe.  A Gucci bemutatja: Gucci Bloom Ambrosia di Fiori.

A Gucci Bloom illatok Alessandro Michele kreációi.  Az abszolút hitelesség, önazonosság gondolatvilága ihlette őket, szabadság arra, hogy azok lehessünk, akik valójában a lelkünk mélyén vagyunk. Az új Gucci Bloom Ambrosia di Fiori illat arra ösztönözi viselőit, hogy ünnepeljék egyediségüket, valódi énjüket és engedjenek szabad utat érzelmeiknek. Érzések, amelyek felerősödnek a hagyományos ünnepek idején. Az intenzív érzelmekkel összhangban a parfüm is mélyebb tónust ölt kifinomult Eau de Parfum Intense formájában. Az illatkompozíció őrzi az eredeti Gucci Bloom Eau de Parfum jegyeit, azonban a nemes és ritka virágok triójához – Jázmin rügy kivonat, Tubarózsa és Kínai lonc – most két új összetevő csatlakozik, amelyek eleganciát és erőteljes nőiességet sugároznak: Orris (az írisz gyöktörzse, másnéven rizómája) és Damaszkuszi rózsa.

Gazdagon illatozó képzeletbeli kert számtalan színű és fajtájú virággal és növénnyel…az eredeti Gucci Bloom illat, Alessandro Michele mesterparfümőr képzeletének szüleménye és kreációja, egyben a Gucci Bloom Ambrosia di Fiori alapja. Az új, jóval intenzívebb illat ragyogó virágos illatkompozíciója új összetevőkkel gazdagodott, többek között a rendkívül ritka és szívós, bársonyos Orris-szal. Az ókori görögök és rómaiak által esszenciális olajként használt Orris ma már ikonikus illatjegynek számít. A Toszkánában hagyományosan májusban virágzó írisz gyöktörzsében található gyantából nyerik, és aranyárban kapható.  A másik új jegy, a Damaszkuszi rózsa ikonikus rózsafajta, korán reggel szedik le, amikor a virág teljes pompájában tündököl. A klasszikus illatpiramis fejjegy, szívjegy és alapjegy kategorizálásától eltérően a Gucci Bloom egyből nemes és ritka virágjegyekkel indít: Jázmin rügy kivonat, Tubarózsa, Kínai lonc, Damaszkuszi rózsa és Bársonyos Orris.

A Gucci Bloom eredeti illatüvegét álmodták újra. A lakkozott illatüveg mélyburgundi színt kapott, a klasszikus címke pedig finom rózsaszín árnyalatot. Ugyanez a halvány rózsaszín árnyalat visszaköszön a kartondobozon is, és szépen kiemeli az ikonikus Herbarium virágmintázatot, a csodaszépen formázott leveleket, szirmokat és ágakat.Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  • Facebook
  • Twitter