Chloé Nomade Naturelle – parfümújdonság

Már pár hete beharangoztam az új Chloé Naturelle sorozatot, melynek első darabja a Chloé parfümmárka első, és azóta is signature illata, a Chloé EDP Naturelle, azaz 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó parfüm volt. Nem kellett sokat várni, és itt a Nomade EDP Naturelle!

A Chloé Nomade Eau de Parfum Naturelle parfümben a luxus összeforr a társadalmi és környezetvédelmi felelősségvállalásra való törekvéssel. A Ház elkötelezettségét teljes mértékben kifejezi azzal, hogy középpontba helyezi és kreatív módon közelít ahhoz, hogy a társadalomra és a környezetre gyakorolt hatásokat javítsa.

Most, ezzel a 100%-ig természetes eredetű összetevőkkel és környezetbarát csomagolással rendelkező illattal a Chloé a ragyogó és ellenállhatatlan jázminvirágot kínálja elénk. A Nomade Eau de Parfum Naturelle az illatélmények új területeit tárja fel: ezt a különleges jázminos illatot Caroline Dumur parfümőr álmodta meg. Első benyomásra ez az új illat a képzeletet egy napfelkeltében tündöklő távoli táj felé repíti.

A bergamott esszenciája áttör – olyan frissítően, mint ahogyan a homokdűnéket a szél simogatja – miközben az egyiptomi jázmin érzéki, nemes jegyei jelennek meg. A virág időtlen eleganciája találkozik a datolya-akkord gyengédségével, amihez a vanília és szantálfa kellemes, meleg és függőséget okozó alapot sző.

A Nomade Eau de Parfum Naturelle semmilyen mesterséges színezéket nem tartalmaz. Ez egy vegán (állati eredetű összetevőket, vagy más mellékterméket nem tartalmazó formula) illat, 100%-ig természetes eredetű összetevőkkel, természetesen származtatott alkohollal és vízzel. Semmi egyéb. A fő összetevőt, vagyis a jázmint, Egyiptomban gyűjtik egy sokkal környezettudatosabb módszert alkalmazva. Történetesen Egyiptom a szülőhazája Gaby Aghionnak, a Chloé alapítójának is.

Az ikonikus Nomade üveg természet által inspirált árnyalatokban újragondolva: okkersárga, amely homokra és a nyers összetevőkre emlékeztet, illetve, a Napra, amint az a legmagasabban fénylik. A fonat, amely az üveg nyakán fut körben, azokat a kötelékeket jeleníti meg, amelyek a folytonos utazások során alakulnak ki. Ez a szimbolikus motívum van rágravírozva az üvegre is.

Annak érdekében, hogy a környezetre gyakorolt hatásokat csökkentse, a parfüm üvege 15%-ban, a doboz 40%-ban újrahasznosított anyagból tevődik össze. Továbbá a doboz anyaga FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, ami arra bizonyíték, hogy a fa alapanyagot olyan eljárásokkal szerzik be, amelyek garantálják a felelős erdőgazdálkodást.

Egy új “arc” csatlakozik be a Chloé Nomade történetbe: a brit színésznő, énekesnő-producer Naomi Scott. Az Aladdin és a Charlie angyalaiban nyújtott alakításai után nemsoká a Distant (Messzi/ Távoli) című sci-fi filmben lesz látható főszerepben, amely várhatóan 2022. szeptemberében jelenik meg. Aktívan kiáll a nők jogai mellett, illetve nagykövete a Compassion nevű szervezetnek, ami hátrányos helyzetű gyermekeket segít világszerte.

Tökéletes megtestesítője a Nomade Eau de Parfum Naturelle szellemiségének, hiszen Naomi Scottot Ugandában nevelkedett indiai anyukája és brit apukája nevelte fel Londonban, így ő maga is több kultúra találkozásában nőtt fel.

Ebben a Zoë Ghertner által fotózott kampányban Naomi Scott és több másik nő homokdűnék közt jelenik meg. Egy sor találkozáson keresztül személyes, egyéni utazásuk egy közös kalandban teljesedik ki. A Naomi csuklóján látható fonott karkötő megidézi az üveget, ezzel is kihangsúlyozva a köztük lévő kötelékek még szorosabbra fonódását.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter