Sisley Black Rose Skin Fusion Cream

A rózsa nem csak mint parfümösszetevő népszerű, hiszen a szépségápolásban már régóta aromaterápiás hatásán kívül a rózsavíz és a rózsaolaj, mint bőrápolószer ismert. A rózsavíz fiatalító hatása és a rózsaolaj bőrnyugtató szerepe köztudott, ezért egyre több kozmetikumban felfedezhetjük. Én kifejezetten szeretem, ha rózsaesszenciát tartalmaz egy bőrápoló termék, szerencsére sok kedvencemben megtalálom, és az illatától is teljesen odavagyok – mint hardcore rózsavíz felhasználó.

A Sisley Paris 2011-ben nagyot robbantott a Black Rose Cream maszkkal, amely hatalmas népszerűségnek örvend, így nem csoda, hogy a Black Rose igazi családdá cseperedett: 2014-től kapható a Black Rose Precious Face olaj, idén pedig a Black Rose Skin Infusion krém debütált.

“Az új krém legfőbb összetevője természetesen a feketerózsa esszencia. Annak olajos és vizes kivonatait kombinálták a termékben, hogy a ritka virág minden értékét minél inkább kihasználják.  Két másik különleges rózsafaj is aktív szerepet kapott a krémben: a puhító és üdítő májusi rózsa és az antioxidánsokban gazdag alpesi rózsa kivonata. A különleges arcápoló a három rózsafajta tökéletes elegye mellett, a sheavajnak és a sárgarepcének köszönhetően teszi élénkké, puhává és kellemessé a bőrt. A hibiszkuszkivonat tonizáló és hámlasztó hatása által segíti megőrizni az arcszín fényét és ragyogását. A rózsák illóolaját a magnólia és a muskátli esszenciájával kombinálva, hozták létre azt a virágos illatot, amely a Black Rose termékvonal védjegye. A Black Rose Skin Infusion krém használatával a bőr teltebb, a ráncok kisimultak és az arc visszanyeri fiatalos megjelenését.”

Aki nem ismerné a Sisley Paris márkát, annak röviden azt érdemes tudni, hogy messze földön híres esszenciális növényi olajokkal dolgozik, rendkívül innovatív családi márka, mely a fitokozmetika legkiemelkedőbb márkájává vált. Éppen ezért nem olcsó, de a Sisley tényleg tudja, hogyan kell a növények “varászerejét” felhasználni és a megfelelő kezeléshez felhasználni.

A Black Rose Skin Infusion krémet szerencsém volt kipróbálni, pár napig reggel és este használtam. A bőröm erősen vízhiányos, és már koromból kifolyólag is kevésbé feszes, és sajnos gyakran pattanásos is, szóval ha van vegyes bőrtípus, akkor az az enyém. Az arckrémekkel hadilábon állok, a legritkább esetben szokott beválni egy hagyományos drogériás termék, nekem a patikában kikevert hidratálókrém a legjobb, csak az a baj, hogy ez bizony nem feszesít. A Sisley Black Rose arckrémje abszolút visszafogottan rózsaillatú, cseppet sem tolakodó. Gazdag textúrájú, de nem zsírosította fel a bőrömet, és e pár napi használat után sem pattogtam ki tőle (mint ahogy szoktam egy-két krémtől). Nem éreztem, hogy használata után húzódna a bőröm – pedig vízhiányosként ez szokott a legnagyobb bajom lenni, hogy hiába a gazdag, zsíros krém, ha éppen nem hidratál, csak csúszkál a bőrömön. Ránctalanító hatásáról nyilván nem tudok beszámolni ennyi idő után, nem volt idő ahhoz, hogy kifejtse a hatását. 🙂

Amit tudok, hogy az én bőrömnek kifejezetten jó volt, biztos, hogy el tudnék használni 1-2 tégellyel. Egy biztos, felkeltette az érdeklődésemet más Sisley termékek iránt. Ti próbáltátok már valamelyiket?

A Sisley Paris termékeket keressétek a Marionnaud parfümériákban, klikk ide! 

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter