Mercedes-Benz nyári újdonságok

Hiába, mondhatni a márka kötelez, így nem csoda, hogy Mercedes-Benz név alatt futó parfümmárka legalább akkora népszerűségnek örvend, mint maga a luxusautó. A Mercedes-Benz parfümök ugyanazt a kifogástalan minőséget és eleganciát, stílust tükrözik, mint amit e név alatt elvárhatunk (itt olvashattok az illatokról bőven). Az elmúlt pár évben bebizonyosodott az, hogy aki ezt az életérzést szeretné magáénak tudni, az kifejezetten ezt a márkát keresi a parfümériák polcain.

Idén két új illattal jelentkezik a Mercedes-Benz. A kifejezetten klasszikus eleganciát sugárzó Mercedes-Benz for Men vonal legújabb darabja a Mercedes-Benz for Men Cologne, egy kifejezetten nyári frissítő kölnivíz változat. Modern, férfias, fényűzően egyszerű Eau de Toilette, mely újraértelmezi és magasztalja a megtestesült hagyományt. A békés energia lágy lehelete és egy kifinomult elegancia hullámzása ígér kivételességet minden napra annak a férfinak, aki értékeli az egyszerűséget, ha az exkluzív, és a nyilvánvalót, ha az utánozhatatlan. A szemet gyönyörködtetően élénk türkiz színben játszó üvegben kirobbanóan élénk jegyek találhatóak. A fejjegyben citrusok és rózsabors pezsdítik fel a jegyeket, míg a szívjegyben friss, lenyűgözően szikrázó gyömbér és verbéna energetizál. Az alapjegyben erőteljes és nyugalmat árasztó fás és pézsmás jegyek találhatóak, melyek kifejezetten férfias vonalat erősítik az illatban.

Olivier Cresp parfümőr, a Mercedes-Benz parfümvonal orra, akinek nevéhez olyan világklasszis illatok tartoznak, mint Mugler Angel, Nina Ricci Nina vagy éppen YSL Black Opium, így jellemezte az illatot, amelyet elképzelt alkotás közben:

“Nyugodt és békés, mezítláb a homokban, kémleli a horizontot. Egész lelkét a vágyai vezérlik. Önmaga lenni és azt egyszerűen kifejezni. Erőteljesen és finoman.”

Az illat EDT töménységben, 40 és 75 ml méretben kapható.

Mivel a Mercedes-Benz a hölgyekhez is szól – hiszen a luxusautók szerelmesei nem csak férfiak lehetnek – az idei évben egy kifejezetten fiatalos, lendületes és izzóan vibráló parfümmel álltak elő. A Mercedes-Benz Woman egy ritka, gourmand illat melynek női kreátora van – az elismert parfümkészítő mester Honorine Blanc– és nőknek készült. Egy nő, aki ismeri és megérti a nőket, megérzéssel és szakértelemmel ismeri fel és ismeri el vágyaikat. Mercedes-Benz Woman. Egy nő. És az ő parfümje.

“Létrejött egy elbűvölő, váratlan luxus illat, mely hangsúlyozza és magasztalja a nő személyiségét.  A nőiesség és magabiztosság kiváló története, mely finom illatú aurával álcázza őt.”

Az új Mercedes-Benz Woman a gyengédség erejét szimbolizálja, elkülönülve az eddig megjelent Mercedes-Benz for Her vonaltól, amely a nőiességet és játékosságot hangsúlyozta. Az új Woman külsejében is igazodik a márka legnépszerűbb illatához a Men-hez. Hangsúlyos márkajelzés, dinamikus üvegforma, abszolút megcélozva a designra és márkára érzékeny fiatalokat. Az új Woman illat fejjegyében a brazil gardénia finom intenzitása felülírja érzéki jegyével a feketeribiszke leveleinek savasságát, melyet a körte húsa tesz lágyabbá. A szívjegyben a narancsvirág meleg, púderes összhangját, a magával ragadó és érzéki jázmin kíséri, míg az alapjegyben a szantál, vanília, pézsma és kasmír-fa gazdag, luxus, kifinomult harmóniája meghosszabbítja ennek a függőséget okozó, gourmand csokornak az illatát.

Eau de Parfum töménységben, 30, 60 és 90 ml méretben kapható!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter