Avon nyári újdonságok

Már egy-két hete beharangoztam a blog Instagram fiókján azt a három Avon újdonságot, amelyet kipróbálhattam. Jelentem, azóta a tesztelés megtörtént, sőt, azóta is rendszeresen használom őket, így nyugodt szívvel tudok róluk véleményt írni.

Rájöttem, hogy bizony bronzosító függő lettem…ez van. Egyszerűen lenyűgöznek ezek a cuccok, az én eleve barna bőrömhöz sokkal jobban passzol, mint egy hagyományos pirosító. Na és nem elhanyagolható szempont, hogy végre megtanultam, hogyan lehet velük jól kontúrozni, kiemelni, és általában sikerül is ezt megvalósítanom a mindennapos sminkeléseim során. Tehát a reggel, dolgos hétköznapok rutinja úgy néz ki, hogy jól hidratált és napvédővel ellátott arcbőrömre felrakok alapozót. Na most, ahogy egyre melegebb lesz, és nekem egyre barnább színem, úgy váltom le a nehezebb alapozóimat BB krémre. Eddig a By Terry CC krémjét használtam, nagyon szeretem,viszont azt inkább tavasszal veszem elő, mert egy fokkal világosabb az árnyalata, mint ami passzolna a napsütötte bőrömhöz nyáron. Így jött képbe az új Avon True Nutra Effects BB krém, amely közepesen sötét, barnás árnyalat, pont megfelelő a nyári színemhez. Meglehetősen testes krém, meglepően jól fed, de nem foltoz, nem csúszkál. Először megijedtem, amikor feltettem, mert BB krémeknél én enyhébb színezettséghez vagyok szokva, ez az Avon True BB krém viszont szinte alapozó kategória. Szóval óvatosan a kezdeti felvitellel. A Medium árnyalat pedig kifejezetten sötét, jól lebarnult bőrhöz ideális. Kellemes volt az arcomon, nem szárított, de azért nem is mattít, szóval ha csillogást ki akarjuk zárni, kell rá egy kis púder. El fogom használni a nyáron. 🙂

Na de térjünk vissza a bronzosítómániámra és a hétköznapok sminkelési rutinjára. Alapozó/BB krém után jön egy kis korrektor, ha szükséges, majd a lényegek lényege: a bronzosítás. Még a Guerlain-nál lestem el azt a trükköt, hogy 3-as vonalban viszem fel a bronzosítót az arcomra, a hármas felső szára a homlokomra kerül, majd kifelé ívelve az arccsontomra kerül a középső szár, végül az állcsontra a harmadik szár. Nagyon természetes hatást lehet így elérni. Ez az új csodaszép Avon True bronzosító púder (warm glow árnyalatban) közepesen sötét árnyalat, normál barnaságú vagy annál halványabb bőrszínhez is szépen passzol. Finom csillámos, ragyogó pigmentekkel gazdagított, amelyek nem feltűnőek a bőröm. Abszolút természetes hatást lehet ezzel a bronzosítóval elérni. Nagy bánatomra viszont nem tart ki egy fél napig, hamar lecsúszik rólam (oké, hozzá kell venni, hogy nyáron használom, nagy melegben, de ez mellett vannak olyan bronzosítóim, amelyek tovább bírják). Ennek ellenére azt mondom, ebben az árkategóriában jó kis darabot fogunk ki személyében, pláne, ha akciós. Figyeljétek!

Tavalyi megjelenésével az új Attraction parfümpáros, amely kifejezetten a modern, fiatal párokat célozza meg, igen népszerű lett (itt olvashatsz róla a blogon), a Krémmánián a hónap kedvencének is beszavaztátok, ráadásul a Joy Prix de Beaute verseny nyertes is lett. Most megjelent az új Attraction Rush for Herváltozata, amely szerintem sokkal pezsgőbb, vibrálóbb lett, mint elődje. Abszolút virágos-gyümölcsös akkordokban gazdag, finoman fűszerezve. Szamócalevél és vibráló körte jelennek meg a fejjegyben, friss grapefruittal. A jázmin a rózsával alkotja az illat szívét, a nőies virágos akkordot. Étcsokoládé kissé pikánssá teszi a jellegét, míg az ámbra édeskés, a szantál puha akkordja halványan marad meg a bőrön a kifújás utáni órákban. Nem mondanám tartós illatnak, rajtam 30 fok melegben 2-3 óráig tartott, viszont feldobott édeskés virágos-gyümölcsös karaktere. Fiatalos, könnyed, játékos, nem komoly illat.

Az Avon termékeket megrendelhetitek a www.avononline.hu oldalról is!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter