Salvatore Ferragamo F by Ferragamo – téli erotika

A kicsit is parfümmániás hölgyek és urak számára nyilván nem ismeretlen Salvatore Ferragamo neve. A cipőiről híressé vált úriember cége oly annyira elismertté vált a divat és hírességek világában, hogy a tervező és alapító halála után nem csak, hogy fennmaradt, de egyre szélesebb termékskálával jelent meg világszerte. 1998 óta 34 parfümöt dobtak piacra, ezek közül kerül terítékre most a 2006-os női F by Ferragamo. Mikor máskor lehetne aktuálisabb ez az illat, mint ebben a fagyos, hideg időben? Az F by Farragamo felforrósítja a levegőt körülöttünk, csak úgy sugárzik belőle az érzékiség. Elég csak egy pillantást vetnünk a parfüm reklámfotójára, a félig sötétben ülő meztelen női testre, akinek öltözéke mindössze egy aranyszínű magas sarkú. Máris betekintést nyerhetünk ennek a parfümnek a teljes valójába. Üvege, az egyik kedvenc parfüm üvegem, szép ívek, különleges vonalvezetés, extrém kialakítás.

f by ferragamo

Ezt a csodálatos üveget annak a Sylvie de France formatervező hölgynek köszönhetjük, aki többek között számos Lolita Lempicka, Lacoste, Juliette has a gun, Annick Goutal, Givenchy, Nina Ricci és Elie Saab üveget és csomagolást tervezett. Így nem véletlen, hogy az üveg és a tartalom teljes összhangban van egymással. A díszítésnek használt arany, fekete és mélyvörös színek bujaságot és eleganciát sugároznak. Ehhez ráadás a kecses kupak kialakítás, melyen a vörös és fekete szegély női szandál pántját idézi, de ha elfordítjuk 90 fokban, akár enyhén nyitott női ajkat is felfedezhetünk benne. És ez még csak a csomagolás?.ahogy magunkra fújjuk a parfümöt, egyszerűen megfordul velünk a világ, körülvesz ez a csodás, meleg, bársonyos, erotikus illat. Mintha egy szépséges erdei faházban lennénk, kint jégcsapok, hó és hideg szél süvít, míg kívül a fagyos valóság, bent tűz lobog a kandallóban, a házban lévő férfi és nő körül megszűnik a külvilág csak egymásra figyelnek és mindent körülvesz az érzékiség. Az F by Ferragamo-t viselő nőt egyszerre jellemzi vadság és megbízhatóság, kacérság és kifinomult nőiesség, egyszerűen csábításra született. Ez a parfüm azoknak a nőknek való, akik teljes mértékben meg merik és meg tudják élni nőiességüket.

Fejjegyében a jázmin és rózsa erősen dominál, melyet egy kis narancsvirág egészít ki, erőteljes kezdés ez minden kétséget kizáróan. Szívjegyében a fűszeres jegyektől lesz az ártatlan rózsa szexi és különösen feminin. És, hogy mitől árad annyira az erotikus vadság ebből a parfümből? Természetesen a bőrös jegyektől, melyek az alapjegy összetevőjeként utoljára bontakoznak ki. És ha netán kedvet kaptatok mindehhez, akkor azért érdemes előtte a bőrötökön egy illatpróbát tenni, mert ez bizony egy megosztó illat, abból a szempontból, hogy sajnos nem mindenkinek a bőrével harmonizál. Tipikusan az az illat, amit vagy nagyon szeretnek, vagy nagyon nem. Emellett azért tudni is kell viselni, kellő öntudatosság és magabiztosság kell hozzá, valamint a megfelelő hely és alkalom, tehát lehetőleg ne munkahelyünkre érkezzünk F by Ferragamo illatfelhőben, mert akkor garantáltan senki nem fog aznap a munkára figyelni. 🙂

Ez még csak az ízelítő volt, nemsokára azonban jön a 10 legdögösebb illat.

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter