s.Oliver For Her & For Him – új illatpáros

Már tudom, hogy érdemes odafigyelni az s.Oliver illatokra, hiszen legutóbbi két parfümpárosuk kifejezetten bejött nekem, szeretem a női változatokat hordani. Legújabb párosuk hétköznapi eleganciát és különleges pillanatokat ígér, lássuk hogyan!

20160802113515-55f0e9fc

Az s.Oliver FOR HER női illat elegánsan virágos illatkompozíciójával nyűgöz le, melyben a törökrózsa központban lévő virágillatát a könnyeden gyümölcsös pünkösdi rózsa és a magnólia selymesen nőies érzékisége itatja át. Az illat kezdetén a rózsaszín borscserje és a vitalizáló bergamott, valamint a licsi gyümölcs egzotikus jegye jelenik meg. Mindez beágyazódik egy íriszből, pézsmából és ámbrából álló púderesen balzsamos alapillatba, mely bársonyos lecsengést kölcsönöz a nőies illatkompozíciónak.

s.oliver_forher_women_edt_30ml_flacon_view1

Fejjegy: rózsabors, licsi, bergamott,

Szívjegy: rózsa, bazsarózsa, magnólia

Alapjegy: írisz, pézsma, ámbra

Az s.Oliver FOR HIM illat fekete teából, ropogósan friss almából és a piros bors fűszeres aromájából álló dinamikus érzettel indít. A szívillatban rozmaringból, gerániumból és az ibolyalevél zöld növényi jegyeiből álló elegánsan férfias illat következik. Tonkababból, zöld mohából és pézsmából álló alapillatban csúcsosodik ki.

s.oliver_forhim_men_edt_30ml_flacon_package

Fejjegy: alma, tea, rózsabors

Szívjegy: rozmaring, geránium, ibolya

Alapjegy: tonkabab, pézsma, moha

A For Him kifejezetten izgalmasan hangzik, majdhogynem úgy, amit jómagam is szívesen hordanék! 🙂 Stílusos csomagolást kaptak, a női illat kis szalagos megoldása nagyon bájos, a férfi üvegé pedig letisztultan elegáns. Augusztus közepétől keressétek a drogériákban, parfümériákban!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter