Málnaszezon – 13 üdítően édes málnás parfüm

Figyelem, málnaszezon! Szerencsére, ha parfümről van szó, akkor nem csak 1-2 hétig tart, mint az istenien zamatos gyümölcs nyáron, amit olyan jó volt gyerekként a málnabokorról szó szerint lelegelni, aztán elbújni a szomszéd málnása mellé, és ott folytatni a dézsmálást. 🙂 Mindig is szerettem a málnát, mint összetevőt, gyakorlatilag bármiben. Nekem ha szörp, akkor málna, ha cukorka, akkor málna, ha joghurt, akkor málna, és bizony ha parfüm, akkor sokszor kerestem rá, miben is van málna. Hasonszőrű málnarajongóknak légyen itt egy kis válogatás:

13 málnás parfüm parfümblog

1 Avon Alpha For Her

Meglepetés a javából! Ízes kis gyümölcsös-virágos illat, amelyben a málna a licsivel és a vérnaranccsal tökéletes pezsgésbe forr össze, hogy aztán a fehér virágos, nagyon nőies szívjegyekkel újul erővel bontakozhasson ki. Amolyan érett málnás illat, komolyabb, de lélekben fiatalos nők is használhatják.

2 Lancome Tresor Midnight Rose

Nagyon jól kitalált változata a jó öreg Tresornak, én is szeretnék belőle egy üveggel, de eddig senki nem lepett meg vele:) Málna, cassis, rózsa és bors kissé poros vaníliában, de nagyon jól működik, szerencsére.

3 Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh

Ez a kis cukiság úgy málnás, hogy még csak nem is sziruposan édes. Friss, zamatos, üde tavaszi kis zsongás a bőrön. Zöld jegyek, málna, púderes akkordok, és fás tónusok harmóniában simulnak egymásba, ezért olyan népszerű ez az illat.

4 Givenchy Hot Couture

A málnás parfümök alfája és omegája. Ennél jobbat keresni sem lehet, ha valóban málnás illatot szeretnénk luxusminőségben. Fűszerek, fás jegyek, virágok és málna=Hot Couture

5 Paco Rabanne Lady Million

A csajoskodás élő példája, a pezsgés, a bulik, a csillogó és drága ruhák mellett kötelező parfüm a Lady Million, nélküle nem nyit ki egyetlen disco sem. Méz, málna, pacsuli (figyelem, ez sokszor fog még megjelenni), fehér virágok a titka, no meg Paco mester rendkívüli érzéke ahhoz, mi kell a jónépnek! Bravi!

6 Dolce & Gabbana Pour Femme

Ahh, a vaníliás, puha, púderesen édes csoda. A Kell kategória ősszel-télen, egy nagy hibával: nem tartós! Ejnye!

7 Guerlain My Incolence

Érdekes, a Guerlain női vonal kakukktojásának gondolom, mert valahogy olyan se veled se nélküled kapcsolatban vagyunk. Néha nagyon kell, néha meg egyáltalán nem tudom magamon elképzelni. Szerintem borzalmas választás volt az illat arcának Hilary Swank-et megtenni, egyáltalán nem azt a karaktert jeleníti meg, amelyet ez az édes-szirupos és púderes mandulás-málnás illat jelent számomra. Amúgy is megosztó parfümnek számít, de édesszájúaknak muszáj egy próbát tenni vele.

málnás parfüm

8 Escada Moon Sparkle

Azt gondolnánk, hogy az összes Escada-ban van málna, és nem is tévednénk nagyot…na jó, nem az összesben, de jó párban igen, hiszen az Escada maga a nyári party, Ibiza, csoki barna bőr és a nagyvadra vadászó fiatal lányok illata, amelynek fő alapeleme a málna. Merthogy édes és nyári gyümölcs, ha valaki a párhuzamot keresi. A Moon Sparkle a nyári Escada parfümök között is kirívóan népszerű, jól összerakott darab, érdemes rá lecsapni, ha rábukkanunk valahol.

9 Lanvin Jeanne Lanvin

A lista nem is titkos befutója, már csak azért is, mert a málnát a szederrel és a bazsarózsával valami bűbájos módon mutatja be, és azért mert ilyen minőséget ennyiért az életben nem kapunk, úgyhogy púderesen üde, tiszta, leheletnyit édeskés illatokért rajongók egészen nyugodtan rendeljék meg látatlanul is. (5500 Ft körülbelül 30 ml…olcsó, mondom!)

10 Dior Addict Shine

Nem emlékszem rá, honnan szereztem anno egy üveg Addict Shine-t. Azt tudom, hogy maga a napsugaras boldogság ragyogott ki az üvegből, élvezet volt viselni. Habkönnyű illatfelhő, csillogó, sziporkázó jegyek, friss tónusok. Az Addict-hoz ilyetén semmi köze. Ezért vagy ennek ellenére szeretjük!

11 Jimmy Choo Exotic

Észrevettétek, hogy a csapból is Jimmy Choo folyik? Nagyon népszerű illatok lettek, hiába, a mester és csapata jól meglovagolják az édes-csajos vonalat, élő példa rá az Exotic, amely full pinkben tolja, szintén pacsulival és málnával, mint sokan mások, csak sorbet – és ribizliszirupba fojtva.

12 Moschino Pink Bouquet

Pajkos kis semmiség, mondanám, de nem lenne igaz, mert A Pink Bouquet tele van játékossággal, vidámsággal, könnyedséggel. Karácsonyi süti, málna, ananász, barack púderes jegyekkel tálalva. Bright C. rajongóknak kötelező. És nevetségesen olcsó.

13 Van Cleef & Arpels Oriens

Isteni illat, gyönyörű üvegben! Édes-füstös, fűszeres illat, amelyben a pacsuli a málnával és a pralinéval domborít. Jó ár/érték arányú parfüm, tessék kipróbálni!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter