S by Shakira – parfümkritika

Kis késéssel nálunk is kapható Shakira első illata.

Csupán 1 évet kellett várni a rajongóknak ahhoz, hogy kipróbálhassák Shakira első parfümjét, az S by Shakira-t. Azóta már megjelent az illat új változata, de egyelőre örüljünk annak, hogy ezt is kipróbálhatjuk.

Mondhatnánk, hogy egy újabb “sztár” illat a sorban, de az első benyomásaim alapján érdemes egy szippantást vetni a latin díva illatára, ugyanis szinte órákig az “orromban maradt” az illat, pedig csak diszkréten fújtam belőle.

Az S by Shakira illatát maga az énekesnő inspirálta: az a tűz és csillogás, mely érzéki, energiával teli és vibráló, és ami Shakira-t körbeveszi.

Shakira elmondása szerint a parfüm érzéki, szikrázó és feminim illat, mely hűs és friss orientális illatfelhőt ad viselőjének.

Valóban izgalmasan fűszeres az illat, a friss jegyeket a fejjegyben lévő citromnak köszönhetjük, mely épp csak megvillan, mivel a barack és passiógyümölcs édeskés zamata el is tompít.

A szívjegy ütötte meg az orromat: meleg és nőies virágokat (gardénia és jázmin) a fajéh nagyon pikáns módon fűszerezi meg. Itt a fahéj nem tolakodó, nem bújik elő a megszokott “Opium” hatás, amit gyakran tapasztalok a fahéjas illatoknál.

Az alapokban rejlenek a szexis dög jegyek: szantál, vanília, ámbra, pézsma.

Meleg és érzéki parfüm, mely pikánsan fűszeres. Inkább esti programokhoz tudnám elképzelni, de bátrabbak nappalra, csajos szereléshez nyugodtan használhatják.

80 ml és 50 ml kiszerelésben kapható.

Itt megnézhetitek a reklámfilmet is:



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter